Nurhayatacar Sevgili anneler bebek arabası almayı dusunuyorum travel sistem ile baston araba arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz .kendi aracım çok küçük olduğu için daha çok baston arabaya eğilim gösteriyorum yenidoğan bebek ile baston araba zor mu olur tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim hazır indirimler varken ona göre alalim
Kbrbydk Nurhayatacar baston olup puseti olan arabalar var bence o tarz birşey bakin.7-8ay puseti kullanır sonra normal baston gibi arabasını kullanırsınız
Tuba_23 Nurhayatacar joie liteyrax 4 alacağız bizde tek dokunuşla kapanıyor çok hafif sürmesi çok kolay rahat bir bebek arabası 16 şubatta e bebekte indirime girecek
Degisken Travel sistem de nasıl zorlandığımı hatırladım da. Bebeği tut arabayı kapatmaya çalış ağır zaten. Neyi nereye koycağımı şaşırıyordum. Yeter deyip en hafifinden markasız bir baston aldım rahat ettim. Chicconun tam yatan bastonları var onlar iyi bence.
Degisken Deletedmom327 ben bastonu aldığımda çocuğum 5aylık olmuştu.yenidoğan içinde tam yatılanı kullanılabilir diye düşünüyorum.
Kbrbydk Nurhayatacar casual Vista, Kraft pocket, Kraft neon, Kraft time, Kraft roll, elele mido, sunny baby iris bunlar o şekilde canım. Daha bir sürü marka vardır eminim.
Kbrbydk Nurhayatacar yarın Kraft arabalarda indirim var. Kraftta hem baston kadar hafif hemde pusetli olanlara bak derim canım👍
Aysegulk Joie mirus aldım hafif ve kapandığında çok yer kaplamıyor yine joie marka pusetlerle kullanılabiliyor açılıp kapanmasıda kolay öneririm 😊
Minikonunannesi1 Travel kesinlikle cok kullanissiz. Ben cift yönlü pusetli olanlardan alicam. Hem daha uygun fiyatli hemde bin kat daha kullanisli 4 baby markasini baya inceleme firsatim oldu cok begendim gri rengini alcam insaAllah