Zubeyde_35 Esra13 Ben hastaneden gayet memnunum benim doktorum da İhsan ATABAY çok iyi bir ilgili bi doktor. 1 ay önce zorunlu doğum yaptım. doktorum beni kendi eliyle ameliyata götürdü. Doktordan doktora fark var demek ki cnm
utnuspirinc Mucizesinibekleyen hayir onur bey doktorum ama hastanenin ultrason fiyati bana yuksek gekdi o yuzden alsancak mr a gittim cok da memnun kaldım doktorumda cikan raporu begendi detayli cok iyi bakildi
Mucizesinibekleyen utnuspirinc anladım bende doğumu çınarlıda onur beyde yapmayı düşünüyorum. Telefonla görüştük ayrıntılı ultrasona birde doğuma gelebileceğimi söyledim kabul etti. Ayrıntılı alsancak mr çok sıra oluyor mu ne kadar zaman önce randevu almak lazım
utnuspirinc Mucizesinibekleyen vala bi onur beye git zaten o bana hangisi sana uygunsa onda cektir demisti bende alsancak mrdan randevu aldim hemen istedgin saate veriyorlar sende ara al randevunu mis gibi de bakiyor doktorum da hic su eksik bu eksik demedi bile cunku tam detayli guzelce bakti
berenkaran Zubeyde_35 cok ıyı oldu ogrendıgım her yerde 300/400 tl bende egepole gıdıyorum daha o haftaya gelmedım merak edıyordum demekkı 190 tl bence gayet ıyı
Aylinnnnnn08 ciceklerdenmelike geçen hafta doğum yaptım apar topar doğum paketleri mevcut canım 3500 TL tüm doğum şekilleri ekstralar var bi de onlarıda ekleyeyim https://i.hizliresim.com/MRl7Pg.jpg https://i.hizliresim.com/p2Y1ma.jpg
ciceklerdenmelike Aylinnnnnn08 çok teşekkür ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 Darısı bize 💙
srpaca Esra13 karataşta doğum yaptım sekiz ay önce hala adı geçince dua ederim allah razı olsun iyi ki Osman beye gitmişim mükemmel bi doktor, hemşireleri de çok iyi davrandılar çok şükür harika günlerdi
Nihanus srpaca bende ilk osman beyle başladım çok hoş bir doktor ama beraber çalıştığı sekreteri özür dileyerek söylüyorum hastalarını kaçırıyor ne yazıkki 😥 belki değişmiştir sizin zamanınızdakiyle 🤷🏼♀️
ciceklerdenmelike utnuspirinc Doğuma tatil bile olsa kendisi giriyor dimi? Bir de 4 boyutlu ultrasonu var mı acaba
Degisken İlk doğumum olsa çınarlı onur a giderdim . Ama sezeryan sonrası normal doğum için onur beyle görüştüğümde 7.8 bin fiyat verdiği için vazgeçtim. Birde onur bey 40..41 haftaları beklemiyor. Doğumu Kendi başlatıyor.
Nihanus Eliz01 işitme testi ve topuk kanı dahil doğumdan sonra 28 gün içinde bebek muayeneye gelince 15 tl alacaklarmış sadece anneninde 13 gün içinde ücretsiz bir muayene hakkı varmış