Bsr66 Merhaba kizlar 34 haftamdayim cok fazla su iciyorum surekli agzim bogazim kuruyo canim surekli su icmek istyo gunde 3 litre kesin Icyorumdur fazlasini blmiyorum🤔🤔boyle olanalr varmi
Esrelf Bsr66 3,5 tan fazlası belki zararlı olabilir. Fazla su tüketmek elektrolit kaybına sebep oluyor vücutta. Siz de benim gibi hergün rutin 3 içmiyorsunuzdur. Ben bazen 2, 5 bazen 3,5 içiyorum.
Kbra96 Bsr66 ben midem bulanıyo içemiyorum doktor su iç deyip duruo o istek birazda bana gelse keşkee 😔😔 1 litre bile içmiyorum dur
Bsr66 Rabiamehmet evet sekerim sinirda cikmisti doktor dikkat etmemi soylemisti bende sekerle alakali diye dusunuyorum az bi sure icmeyim hic su yok vucudmda gibi kuruyo agzm 😏
Rabiamehmet Bsr66 suyu hiç kesme derim. Gebelikte su içmeyi bırakırsak direk idrar enfeksiyonu oluyoruz. Sık sık az yemek gerekiyor. Tatlı ve tuzluyada biraz mesafe koymamz gerkiyor😧
Ozlemr Bsr66 bende öyleyim gece bile 1-2 kez en az uyanıp su içiyorum. Hiç içmediğim gün 2 litre normalde 3-4 litre arası su içiyorum.
Bsr66 Rabiamehmet Yok zaten seviyorum iciyorum ama iste agiz bogaz kurulugu filan olunca aklima takildi sorunmu var aceba diye🤗🤗🤗
Didemalkanendik Ben öyleyim 18 haftadayım hamilelikten önce de çok içerdim şimdide çok içiyorum damacana gb geziyorum valla su wc su wc hayat tarzım 🤦♀️
Minnosunannesi Bsr66 ben 5 litre içiyorum 😔 alışkanlık oluyo bi süre sonra yaşadığın için değil elin gidiyo içiyosun