Ummugulsum_44 Nadis_cvk evet ama sanki öne hangi ismi koyarsam hep onu derler sanıyorum berrayı kullanmazlar diye düşünüyorum ya açıkçası üzüyor bu düşünce beni
Nadis_cvk Minnos-anne benim de kızım olcak baştan beridir sadece içime sinen isim Asel Lina babası da beğendi anlamı da güzel belki sanada fikir olur 😌🌸
Nadis_cvk Ummugulsum_44 yok ya öyle düşünmeyin ismini soranlara elif berra derseniz insanlarda alışcaktır ben gebeliğimin başından beridir asel lina istiyorum çevremdeki herkese de asel lina diyorum artık herkes alıştı tek kullanmıyor 🤗
Esracan16 Bn kızçeme beyza lila koyduk. Herşeyini öyle yaptırdık ama hala aklımda başka isimler var çok zor isim seçmek . Ben yine sizinle paylaşmak istedim . Leyla, nisa , afra, lina , berfin , deren , duru Şimdiden size kolay gelsin 🙏🏻☺️
Melekmom Minnos-anne Yüsra💗innne meal üsri yüsra her zorluktan sonra bir kolaylık vardır yüsra kolaylık anlamında
Canan_olg Minnos-anne Bizim eşimle doğum tarihlerimiz eylül de onun için eşim eylül istiyor bende duru istiyorum belki eylül duru olur 🤗