Talentedmom gfazlioglu rica ederim reklamda görmüştüm bir de onu deneyeyim dedim güEl olmuştu maya da önemli tabi
Au-Krm23 gfazlioglu canım ya günlük süt yada işlem görmemiş süt olması gerekiyor paket sütten olmuyor ne yazık ki . Ilk defa mı yapıyorsunuz ?
gfazlioglu Au-Krm23 açık sütten yapıyordum normalde , paket sütle ilk kez denedim , ama koyulaşmaya başlamış sabaha nasıl olur bakalım tadı da önemli tabi 😄
Misssimsek gfazlioglu günlük sütten yaparsanız daha iyi olur paket şeyler yerine. Ben hiç denemedim ama deneyenlerin duydum
Au-Krm23 gfazlioglu ayy en azından telef olmaz sevindim simdi senin adına 😊 anneannemler felan sürekli yaparlar geçen bende yapayım dedim (dün ) yaptım açık sutten çok güzel oldu .ilkler hep güzel olurmuş derler öylede oldu 😇😇
gfazlioglu Au-Krm23 açık sütten çok seviyorum bende öyle yapıyorum bugün bulamadım öyle denedim 😇 elinize sağlık
Tugba1tugba gfazlioglu doğal süt alma imkanım yok mu canm.onunla.herhangi bir faydası yok ki yoğurdun hazır yoğurt al.ayni şey
gfazlioglu Tugba1tugba her zaman bulamıyorum , paket yoğurtlarıda sevmiyorum hiç yiyesim gelmiyor . ev yoğurdunu çok seviyorum bugün bi deniyim dedim yapanların tarifleriyle 😊
Humi gfazlioglu paket sut gercekten sut degil bulabiliyoraaniz inek sutu alio kaynatin derim iyice onu mayalayin yoksa yogurt yemyin daha iyi
Sevda1423 gfazlioglu çokda sabaha bekletme bu seferde çok ekşir biraz katılaştı mı dolaba koy o dolabda toplar
Degisken Bende yoğurt makinesi ile yapıyorum pastrolize sütten oluyor ama taş gibi değil.zaten açık sütle yaptığımda da taş gibi olmuyor:)))