Eva41 Deletedmom137 benimde çarşamba randevum var büyümüştür şimdi merak ediyorum açıkçası şuan nasıl diye 🙈🙈
Deletedmom137 Eva41 yaaa evet sürekli merak edıyor insan eşime dıyorum eve ultrason cihazımı alsak napsak hhhhah😂😂😂😂
Eva41 AyaYlmazYldrm birde ilk doktor ultrason aletini koyar koymaz o şekildeydi sanırım öyle durup bizi bekledi sonra elini başının altına koyarak uzandı başka birşey de yapmadı 😂😂
Eva41 Deletedmom137 keşke öyle birşey olsaydı özledikçe bakarız ben her ultrasona girdiğim de video ya çektiriyorum eşime özledikçe izliyorum 🥰🥰
Deletedmom137 Eva41 aynen bidaha ki gttiğimde bende eşime çektireyim o an ultrason ekranına öyle bi kitleniyorumki doktora soracağım soruları bile unutuyorum🤭
Eva41 Deletedmom137 tam tersi bende aşırı konuşuyorum doktordan önce ben gördüm çıkıntıyı erkek bebek o dedim doktor da güldü sonra dedim elini ağzında diyor vallah süpersin sana vereyim sen bak bak ultrasona 😂😂😂
Deletedmom137 Eva41 ahahah maşallah size 😄 16. Haftamdayım ve şimdikten aynı babasına benzıyor şok oldum diyebilirim bu beni bi miktar üzdü😂 doktor bile dıyor aynı babası
Eva41 Deletedmom137 ultrason videoları izleye izleye artık uzman olmuştum doğal olarak 😃😃 benimkinin suratını daha hiç görmedim çok merak ediyorum
Deletedmom137 Eva41 bizede her gttiğimizde detaylıdan renkli gösterıyor hemen aynada kendime çok bakmalıyım 😂
Esra2580 Bizde çıkıntı gördük sandık ama doktor yanlış gördünüz kız bebeğiniz dedi çok sevindik 🤗 Allah herkesin kalbine göre versin bu arada bugun 13 haftalık olduk bugün öğrendik