Selinozkok Kızlar merhaba, bu ay obülasyon testine başladım, ebru hanımdan almıştım. Yumurtlamayı reglin 27. Günü gördüm bugun itibari ile 30. Gun fakat hala çatlama olmadı. Böyle bir durum yaşayanlar var mı? Adetim düzensizdir 29/35 gunleri arasında oluyorum
Nurdaaann Selinozkok canım bende bu testten almayı düşünüyorum nasıl olduğunu bilmiyorum memnun kaldın mı?
Selinozkok Nurdaaann evet canım çok hassaslar, 27. Günde ultrasonla da teyit ettik. Kaset testte kullanmıştım daha önce ama pek yumurtlamayı yakalayamıyordum. Tavsiye ederim 😊
Merveeex Canım benim de 2 gun surmüştü yarın catlama olur bide hiç gebelik testi yaptın mı gebelik oldugunda da böyle koyu cıkabiliyor
Selinozkok Merveeex canım yumurtlama yeni yakaladığımI düşündüğümden, gebelik olmaz diye hcg testi yapmadım açıkcası 🥴
Nurdaaann Selinozkok peki sen ne zaman başladın canım ben şu an adetimin birinci günündeyim ne zaman başlamam lazım Ebru hanıma yazdım ama dönüş olmadı bende sabırsızlandım başka bi yerden mi alsam diye düşündüm ama
Selinozkok Nurdaaann canım benim adetim 6 gün sürdü. 6. Gün temizlenip 7. Günde yapmaya başladım. Adet dönemim düzensiz oldugundan kaçırmak istemedim yumurtlamayı. Dmlere dönüm geç oluyor ınstagramda , whatsaap siparis hattı var oraya yaz istersen. Siparişin ertesi gün kargoya veriliyor. Zaman kaybın olmamıs olur ☺️
Selinozkok Nurdaaann bilgi veriyorlar. Kullanımı kolay. Saat dilim aralıkları var , öğle 12.00-16.00 arası veya akşam 20.00-22.00 arası.(öğlen başlaydıysan öğlen, akşam başladıysan akşam devam etmelisin). 1 saat önceden sıvı alımını bırakıyorsun temiz bir kaba idrarını yapıp testte görünen ok işaretlerine kadar testi 20 saniye bekletiyorsun. 10 dk içinde net sonuc cıkıyor. Eğer T cizgin kontrol çizgisi ile aynı yada daha koyuysa yumurtlama demek. O gün ve 3 gün boyunca birlikte oluyorsun. Sperm sorunu varsa eşinde gğn aşırı birliktelik öneriyor ebru hanım.
Nurdaaann Selinozkok yaaa Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim gönlünden geçen her şey seni bulsun inşallah 🙏🏻
Bebekanne Selinozkok bu kadar uzun yumurtlarmı bi insan fikrim yok en iyi Ebru abla bilir ama hamile de olabilirsin diye aklımdan geçiyor 🙈
Haree @Selinozkok Ben de ovulasyon testini ilk kez kullandım.Ebru hanımdan almıştım.2 gün sürdü yumyrtlama 3. gün çatladı. Pazartesi test yapcam bakalm..