Melisbol deletedmom2626 hic bilmiyorum ki 30. Haftama girdim hala o durumdaym fakat hergun o sekilde degilim dedgm gbi cokayakta kalip yoruldgm gunler :( imkanin varsa bolbol yat uzan dinlen
Elifeminask deletedmom2626 canm merhba ben 22 +3 gunlk gebeym bu sabh uyandm sol kasigmdan sol kalcama dek uzanan bir agri vardi. Yururken oluyr oturma hissi yatma istedgi doguyr. Sanki kasigma ve belime dogru bicak giriyor bnde cok korktm. Acaba enfeksiyondan mi nedn bu dye ayaklannca basliyr
Fatos0277 Fatos0277 ilk gebeliğimdede olmuştu normal bebek büyüyor bünye kaldırmıyor artık zorlanıyor
Yaseminturan_ deletedmom2626 ay o kadar iyi anlıyorum ki çalısıyrum sabah zor kalkıyorum işte bir şekilde geçiyor gün ama dünden beri işte de bel agrım sırt agrım kuyruk sokumuna dogru agrılarım başladı zaten gece uyuyamamaya da başladım ve daha 25.haftamdayım🤦🏻♀️ çok zor Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻
Asiyenur_46 deletedmom2626 canım Genel de magnezyum eksikliğinden oluyor bnde oda normal çıktı 15. Haftada geçti şimdi 17. Haftanın içindeyiz
Aaaysegulll7 Zaten hamilelikte biri bitiyor biri başlıyor .kalça ağrım geçti şimdi uzun süre özellikle sert bi sandalye yada koltukta oturunca kalkarken acayip kuyruk sokumum acıyor çok yavaş yavaş kalkabiliyorum.sizde var mı kuyruk sokumu ağrısı ?
Esra1987 deletedmom2626 bende de aynısı var kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ilaç kullanıuorum bakalım geçecek mi 26+4 bende
deletedmom2626 Talentedmom yaaa mesela hep yürü dıolar. Belim ağrıyor yatıorm bende evet yanls galiba. Yürümek önemli değil
Talentedmom deletedmom2626 bana doktor bol bol yürü dedi istersen doktoruna sor bakalım o ne diyecek sana
198723 deletedmom2626 Ya çok kötü hemen hemen herkeste oluyo 20 haftadan başladı bende 31 haftalık şimdi öyle görünüyor ki doğuma kadar artarak.devam edecek sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz
Aycalyaa deletedmom2626 doktoruna söyle canım muhtemelen magnezyum Demir eksikliği falandır o durumlarda duş al uzan bol bol