deletedmom2626 Kızlar 1 hafta oldu kalçama ağrı vuruyor sol tarafıma. Bir türlü doktorma gidemedim. Kötü bir şeymidir acaba. Sdce yürürken hareket ederken oluyor. Yatsam geçiyor.
Cnsmsl deletedmom2626 kaç haftalıksın canım benim 31. Haftada başladı doktor normal dedi hala da devam ediyor
Mom46 deletedmom2626 ayy hiç deme yaa saatlerce kıvranıyorum ve sabahlara kadar uyuyamıyorum 3 tane yastık birden kullanıyorum belime bacak arama yok hiç bşy işe yaramıyor😞🥴😖
Talentedmom deletedmom2626 hamilelikte oluyor benim de çok olmuştu kalça ağrım yürüyemiyordum doktora söyle sana magnezyum verir iyi gelir
Cnsmsl deletedmom2626 Bana kalsiyum magnezyum ve dv3 karışımı bi ilaç verdi canım onu içince bi nebze olsun rahatlıyor ama yine de var özellikle sağ kalçam eşime mesaj yaptırıyorum duş alıyorum biraz rahatlasın diye
Melisbol deletedmom2626 benmde cok ayakta kaldigm zaman oluyor. Ayaktayken anlamiyorum ama oturunca birdaha kalkmam gerektiginde agridan ne donebiliorm ne kalkabiliyorum agri batmaya kadar ilerliyor Zorlaniyorum baya. Yarn 30. Haftaya giricem bende ama bir kac haftadir bu sekilde 26-27 den beri diyebilrm. Bebek buyuyor legen kemikleri genisliyor ya canm normal agrilar
Aaaysegulll7 Hamileliktik hormonlardan ötürü normalmiş bendede olmuştu tek taraflı kalça ağrısı 2-3 hafta sürdü ve geçti .progesteron hormon artışı yapabiliyormuş
Melisbol deletedmom2626 hic bilmiyorum ki 30. Haftama girdim hala o durumdaym fakat hergun o sekilde degilim dedgm gbi cokayakta kalip yoruldgm gunler :( imkanin varsa bolbol yat uzan dinlen
Mom46 deletedmom2626 25 haftalığım bu hafta randevum var gittiğimde sorcam acaba sebebi ne bu illet ağrıların 😖
11223344 Magnezyum eksikliğinden dolayıdır büyük bir ihtimal. Doktoruna söyleyince de direk magnezyum ilacı yazar
Edabahar3 Bendede var 13 haftalgz hamileligimden basından beri kramplar bel agrıları cok siddetli hic bsy yapamyrm sdc yatnca gecio bazen kitlendigimde oluo sagma soluma dönemiyrm bile çok fena bsy
Asiyenur_46 deletedmom2626 canım Genel de magnezyum eksikliğinden oluyor bnde oda normal çıktı 15. Haftada geçti şimdi 17. Haftanın içindeyiz
Mom46 deletedmom2626 ben magnezyum kullanıyorum suya atılıp içilenden her gece hatta bir kutum bitmek üzere bir etkiside olmuyor aslında🤷🏻♀️ Kasıklarıma karnıma sancı kramp giriyor🤦🏻♀️
Talentedmom deletedmom2626 ben hamileliğin başlarında yaşamıştım ara ara 2 aya yakın sürmüştür ama geçiyor sonra