Canselugr Kızlar 12 haftalık hamıleyım. Cok cekınıyorum soylemeye ferrozınc kullanıyorum.kusura bakmayın. Tuvalete cıktım İshal olmusum simsiyah Bı dıskı cıktı cok korktum Bı tuhaf oldum sizce nedir ılacı sabah aksam ıvıyorum ondan mı acaba
Nururuk Canselugr canım içtiğimiz demir ve kan hapları yapıyor. Hangisi olursa olsun hepsinin öyle bir etkisi var. Korkmana gerek yok 😌
ipek_55 Canselugr korkmana gerek yok vücut alışınca normale dönmeye başlıyor Bi süre daha sürer bünyene bağlı ilaç işe yarıyor demekki
Canselugr Nururuk ilk defa basıma geldi o yuzden ılaclar cok degısık helede ferrozınc cok degısık yeni basladım Internet te Kanama dıyo ondan korktum tesekkur ederım canım
Canselugr ipek_55 bünyem normalde zayıf ama hamıleyken cok degısıyor insan tesekkur ederım canım ılacı ıctıkten sonra bir tuhaf oluyorum ıcım kıpır kıpır birde boyle setler olmasa😊
Nururuk Canselugr ferrozinc güçlü bir demir.çinko ve folik asit hapı canım. Ben 33. Haftamdayım hala öyle 🤭 demir hapını bırakana kadar da böyle olacakmış
Turkan09 Canselugr içtiğimiz ilaçlardan oluyor o canım siyah yeşil karışımı bir renk içine sinmiyorsa saglik ocağına yada doktoruna danış istersen
Canselugr Turkan09 yarın kapalı doktor da yok bakalım pazartesi saglık ocagına gıderım ilaclar cok degısık
ipek_55 Canselugr bizde annelik duygusu olduğu için sürekli koruma iç güdüsüyle ya Bişey olursa hissi bizi sürüklüyor böyle kıpraşmalara telaşlanmalara sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Au-Krm23 Canselugr telaşlanacak birsey yok ferrozinc ilacın kan yani (demir) ilacı oldugu için bu tarz ilaçlar bunu yapar . Birde o ilacı içtikten sonra bol su için ve iyice ağzını çarkalayın . Çunku dişlerdede çürük yapar bilginiz olsun .
Canselugr Au-Krm23 curuk degil de suan dısımın alt tarafında damak ta yani morluk gibi bısey var esime sordum bende de var dıslerımı fırcaliyprum hep hamılelıkten oluyo herhalde diye dusunuyorum
Canselugr Turkan09 ipek_55 insallah canım herkese nasip etsin 🤲 sureklı oluyo ya bısey olursa ya soyle olursa diye Allah hayırlısını versin
Au-Krm23 Canselugr şuan öyle olmasındanda kaynaklanabilir canım yada diş eti problemin vardır . Ama çürük hemen olmaz . Mesela 10 defa içersin 11 . Defada olur .
ipek_55 Canselugr Amin inşallah benim 10 günüm kaldı kuzucuğuma kavuşmaya 2.olduğu için kıpraşmalara artık alıştık 😊