Ayseaysegok lekelenme seklinde oldu ilk once aksam hastameye gittim ordaki ebeler bebege bakti bebegin oynuyor bi sikinti yok korkma dediler progestan igne vuruldum eve geldim sonra ertesi gun doktora gittim bakti bebekte bi sikinti yok dedi ama ben oncesinden idrar yolu enfeksiyonu oldugunu anladim kasik agrim vardi yanma vardi bide asiri halsizlik ve dusmeyen atesim vardi doktora bunu soyledigimde onemli bsey degil dedi ve 3 tane fitil verdi bunlari kullan dedi yani bebek iyiyse sen umurmda degilsin dercesine konustu ciktim fitili kullandim lekelenmem durdu ama benim halsizlgim devam ediyor atesim arada cikiyor neyse bi sabah 6 da uykudan uyandim bi akintiyla direk banyoya kostum ic camasirim ip islak akinti sandim enfesyondan kaynakli neyse sabah oldu hastaneyi aradim malesf doktorujuz izinde baska doktora gelin dediler sinirlendim saglik ocagina gittim kanamam geri basladi saglikocagindaki doktor kanima ve idrara bakri ve burda hic durma direk bi kadin doguma git asiri derecede enfeksiyon var kaninda dedi ordan ciktim baska hastaneye baska doktora gittim oda alttan bakmam lazim dedi cok direndim benim dusuk tehlikem var olmaz diye ama sonuc olarak bakti ve o gun gece benden kan ile birlikte su bosalmis gece de kocaman bi kan pihtisi dustu o an bebegim öldü sandim ertesi sabah baska doktora gittim ve bebegin suyu bitmis dedi kesinlikle alinmasi lazim zaman kaybetmeden dedi ayni gun 5 doktora gittim ve hepsi ayni seyi soyledi seni zehirlemeye baslamis alinmassa bidaha asla anne olamassin rahimin biter dediler hastaneye yatisim yapildiktan 2 gun sonra suni sanci ile dogum yaptim arfindan kurtaj oldumm o kadar zordu ki bebegimin kalbi atiyor hareketlerini hissediyorum kendi ölene kadar karnimda beklesin ben aldirmak istemiyorum nasil kiyarim ben o cana dedim ama doktorlar izin vermedi seni zeehirliyor dediler