Simya guzel anne ben 18haftalik dr ihmalinden spina bifida dennen ilerlemis hastaliktan kaybettim. Suni sancilar haplar dogum katindaydim yeni dogan bebekler sustu kapilar yikanan bebekler psikolojim alt ust olmustu birde bebegimi odadaki yiyicek dolabina koymuslar di beze sarip kafayi siyirdim . Esim annesini yeni katbetmisti onun ustune defnettik ardi Dan 4ay snra gebe kaldim tabi ondan once genetik testler patalojiler temiz cikti. Herneyse ikincide
7haftalik zehirleme yasadim dr basindan savdi iyi diye acile gonderdi 1hafta snra kalbi durdu ben 10haftalikken ogrendim yine ayni hastaneydi iyice gitti bende psikoloji.
Sonra daha 40 muaneme yeni bi hastaneye gittim kendi dr oraya gecmisti bi baktiki kese aspirin ile gebelik gecirdim kizim 15aylik yanimda uyuyor. Birde gebeyim 13haftalik yine ayni tereddut korkular gecmiyor tabi ama rabbimin taktiri hic bir zaman isyan etme zaman oyle gectiki olmucak derdim zaman gecmiyor derdim 3senede bak neler oldu rabbim sana saglik versin esine de rabbim yuzune baksin sana saglikli hayirli evlat nasip etsin insalllah kuzum cok zor evlat acisini dile getircek kelimeler yok rabbim sabir versin..