Simya Nerden başlayım bilmiyorm bugün tam 1 hafta oldu minik bebeğim melek oldu.. Hala inanmak istemiyorum neye uğradım neler yaşadım kabullenemiyorum .. Yaşamayan anlamaz .. Zaten de kimse anlamasın Kimse yaşamasın bu durumu.. cook zor arkadaşlar.. Bende sizlerle acı tecrübemi paylaşmak istedim belki birilerine faydam dokunur..Bana herkes cok pimpirikleniyos dedi ama hicde pimpirik degil imsan hissediyor.. Her ağrı normal olmayabilir o sebeble lütfen doktorumuz normal dese bile ağrı oldugunda hastaneye gidin arsyın gelsin doktorunuz.. haftalıktık, tarama sonuclarım diğer testlermiz sonuclarımız hepsi güzeldi. Bebegim 1 hafta önden gidiyordu gelişimi boyu kilosu hep cok iyi diyordu doktorum.. Yaşadığım tek sorun 5 , 6 haftalıkken lekelenme ve hafif kanama. 3 gün hastanede yattm kan uyuşmazlıgımızda var bunun iğnesi erken yapıldı riskimden dolayı ama kanama alanı kesenin yanında dedi doktorum yüksek risk grubunda degilsin dedi.. Progrstan başladık ve 6. Haftamdan 16. Haftaya kadar sabah akşam 200 mg progestana devam ettim. Tabi kanamam coktan bitmişti lekelenme bile yoktu.. ilaç tedbir amaclıydı.. Bu süreçte sürekli kusma oluyordu ama bu normaldi bazılarımız kusarken bazılarımız rahat geçiriyor.. Yaşadığım başka sorun yoktu kızlar nasıl oldu ne oldu bilmiyorum İnanın bebegime bse olcsk korkusundan bir kez bile ilişki yaşamadım eşimde bende cesaret edemedik.. Aylarca işe bile gidemedim öyle cok kusuyordum ki .. ve oturdukça belim sırtım agrıyordu sürekli rapor sldım.. Neyse 14. Haftamda kontrole gittim kasık karın sırt bel ağrısı yaşadıgımı söyledim doktoruma tabi aynı xamanda vajinal bi baskı da hissediyordum. Muayene etti doktorum sorun yok herşey yolunda dedi 3 hafta sonrs kontrole gel dedi zaten 15 günde bir kontrole gidiyordum.. Ağrılarım vardı ama herkes normal diyordu burdada cok okudum hamile arkadaslarımlada komustuk başka bir doktorada gittim bu ağrı normal gelmiyordu bana .. Kendi doktorumda gittğim diğer doktorda ağrılrın bu haftalarda normal oldugunu söyledi rahmin de bebegin de büyüdüğünü organlara bAskı yapmasının normal bir durum oldugunu söyledi.. Ve ben bu ağrıyı 10 gün cektim normal diye .. iki farklı doktorda hersey normal diyordu ... başka hşc belirtim yoktu akıntı yok kanama yok başka bse yok. Sadece bel ağrısı kasık ağrısı.. Demekki herkeste olabilen seyler normal denilen seyler hepimizde Aynı sonucu vermiyormuş cok acı tecrübe ettim.. ne oldu nasıl oldu bilmiyorm kontrolden sonraki 10. Gün bi anda sancım tuttu Anlık idrara sıkıştım wc gittim idrar gelmedi.. Ama sıkısık hissediyorm .. bi anda hafif bi akıntı ve kanama oldu ama kan böyle sulu boya gibiydi o an öyle kramplar giriyor ki iki büklüm oldum çığlık çığlıga kaldım eşim evdeydi hemen hastaneye gittik ultrasonda baktılar alttan baktılar sadece dudakları tutup bakıldı .. kalp atısı cok az dediler bana ama eşime bebegi kaybediyorz demişler 😔😔Doktorumu aradılar geldi hemen bebek keseden düşmüş dedi 😭😭 ayakları kanala inmiş başı kesede kalmış koca bebek büyümüş artık 16 hafta dile kolay.. Normal dogum yoluyla alınması gerekşyormus Cnkü ck altta ben bile hissdyoedum bebegi Yarısı geldi gözlermle gördüm nolur dedim bayıltın beni😭😭 kendimi geri çekmişim alamamıslar bebegi uyandım serumlar filan bi yandsn idrar boşaltıyorlar bi yandan ıkındırıyorlar filan bi kez bayıldım kanamam cok Derken Biraz uyudum cok halsiz kalmıstım .. suni sancı ilaç hap serum anestezi bi yandan çığlıklarım.. 5 saat süren ağlamalı sızlamalı normal doğum sonrasında 2 gün hastanede Yattım.. Doğumdsn sonra kürtaj işlemi yapılmış ama yinede cok kanamam oluyo parça parça yani. Hala inanamıyorm ben mi yanlıs bsey yaptım ben mi koruyamadım doktorların mı ihmali diyorum.. Bazende düşünüyorum takdiri ilahi allah verdi o Geri aldı diyorum .. benm yaşadıklarımı yaşayan var mı bilmiyorm ama kimsenin böyle bi durumu tecbüre etmesini istemem.. Pataloji sonucuma göre hareket edicem.. rabbim kucagımızı boş bırakmaz inşallah.. Banada isteyen herkese nasip etsin ..
pink01 Simya Allah kolaylık versin doğamamış olsada evlat acısı aynıdır. sen artık cennette bir melek annesi oldun 🧚🏻♀️
Azrazerin Simya öncelikle rabbim başka acı vermesin bu acıya derman versin gönlünüzü ferahlatsın inşaallah💖🤲🏻 burda her ağrı çekene aynı şeyi söylüyorum herkesin ağrısnın nedeni bir olmayabilir bak kardeşim neden nasıl diye düşünme takdiri ilahi bu dünyada yaşayacak nefesi yokmuş ama cennette size şefaatçi olacak inşallah bu dünyadan daha güzel bir yerde daha güvende en azından böyle düşünüp avut gönlünü rabbim Başkada sınamasın sizi🤲🏻
AyaYlmazYldrm Simya inan cok uzuldum allahimsabir versin dayanma gucu versin dogururp kucagina alamamk cok acidir tecrube ettitmesin kimseyi rabbim senin sucun yok mutlaka br rahatsizligi vardi bu drumlarda dusuk oluyormus krndini uzme allahin iznjyle allahim kisa zmanda bir evlat vrrsin sana
sonsuzadek Simya 🥺🥺🥺okurken im parçalandı.. vardır bunda da bir hayır. inşaAllah Rabbim tez zamanda unutturur o acıyı. güzel bi haberle toplarsın inşaAllah:(
Simya Azrazerin amin inşallah :( gercektende öyle herkeste aynı belirtiler olmuyor ben sürekli kontrole gittiğim halde yaşadım ne yazıkki
Zozan-harman Gözlerim doldu dolu okudum yazdıklarını, cok haklısın yaşamayan bilemez ben de 25 haftalık erken doğum yaptim bebeğim 16 gün küvezde kaldı sonra vefat etti suan 34 haftalık hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌺😔😔😔
Simya Zozan-harman amin inşallah canım.. Sanada geçmiş olsn senim icinde zor olmuştur koca bebek😔 rabbim şu an ki hamileliğinde kolaylıklar versin sağ salim sağlıkla kucsgına almayı nasip etsin. Peki merak ettiğim bse var erken doğım olan bebeginin cinsiyeri neydi ? Bana diyorlar ki erkek bebegin tutunması zor oluyormuş
Gamzese Zozan-harman merhaba bu 16 gun surecde negıbı seyler yasadınızda vefat ettı bnm bebeklerım 23 haftada dogdu be suan 15. Gunlerı
Betulsna Simya Ben sizi hatırlıyorum forumdan. Başın sağolsun. O kadar üzüldüm ki inan şuan gözyaşları içerisindeyim. Bende 2 kimyasal gebelik yaşadım o da bebek henüz daha oluşmamışken bile o kadar ağladım psikolojim bozuldu. Şimdi kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten çok zor. Ama veren de alanda Allah. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Gerçekten çok çok üzüldüm. Diyecek birşey de pek fazla bulamıyorum. Allahım sabır versin.
Tatlis Allah'ım en kısa zamanda kucağına verir bebeğini inşallah..bı dahaki hamileliğini kimseye söyleme bence
Simya Tatlis amin inşallah.. Bunuda dememiştim kimseye anne babalar hariç kimse bilmiyordu. Cinsiyeti erkekti ailelere cinsiyeti bile dememiştik ama olacsgı varsa ne kdr sakınırsan sakın oluyor..
Meriwa Okurken inan ki çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın sağlığını psikolojini bozma güçlü bi kadın güçlü bi annesin sen kendin dediğin gibi allah verdi allah aldı nasip vade buraya kadarmış keşke bambaşka olabilseymiş diycek de bişey yok eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılın 🙏🏻
Simya Meriwa amin cok saol cnm 🙏🏻 Psikolojim cok bozuldu Ama yeniden yola devam edebilmek icin kendi yaramı kendim sarmalıyım diyorm acımı yaşayarak güçlenmeliyim diyorm.. İnanıyorm rabbim yeniden nasip edicek inş rahmin filan kendini bir an önce toparlarda yemiden anne olabilirim..
Simya AyaYlmazYldrm amin canım inşallah 🙏🏻 Takdiri ilahidir elbet ama insan yinede bi acaba diyor ne yaptımda ne sebeb oldu diyor..
Ilkekuzey_28 Simya bende bi cocugumu dusurdum cok agladim 1 evladim vardi ama oda canimdi candi ve 5 ay sonra ikinci cocuguma hamile kaldim 2 oglum var Allahim acilarini gostermesin ve suan 3 cocuguma hamileyim insaallah seninde kucagina verir rabbim evlatlar
DilekBodurr Çok üzüldüm tam da 16 haftalıkken okudum bu yazıyı😢 Allah yardımcınız olsun. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazık ki 😪 Allah’ın takdiri demekten başka cümle kuramıyor insan. Ama o meleğin seni cennette bekleyecek annesi. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Maytekin DilekBodurr bende tam 16 hastalıkken okudum ve bugün otobüsü kaçırmamak için bayağı koştum şu an içim içimi yiyor 😢
Lsbebisim Simya Kuzum kıyamam yaaa inan ağlayarak okudum resmen neler yaşamıssın. O kusmalar o kadar cekmişsin tam en iyi dönemine girmissin ki melek olmus bebeğin. Lütfen üzme kendini her sey rabbimden bak az once okudum biri 39 haftasında kaybetmş düşünsene her seyi hazırken rabbim tekrar nasip etsin snaa inşallah :(
Simya Lsbebisim Amin canım cok saol zor gerçekten .. O kdr büyüyo hevesler hayaller Heycanlarr alışverişler.. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etism 🙏🏻