Tuqceee33 Ezgi1990 hiç canınızı sıkmayın ummadığınız anda gelecek emin olun😍 ben 1 buçuk yıldır çok bekledim sonra geçen ay artık dedim yok olmayacak olmuyor yani bir baktım hamileyim öyle umursamıyorum ki artık testimi bile arkadaşım yaptı düşün artık umudum kalmadı 2 gün adetim gecikmişti normal diye düşündüm ben bir belirtide yaşamadığım için süpriz oldu Rabbim kısa zamanda müjdelendirsin inşallah🙏🏻
sinber Ezgi1990 ben de kürtaj olduktan sonra sildim 4 ay sonra döndüm çalışmalara başladım olursa olur olmazsa rabbim bilir dedim
Aysegulyeter Ezgi1990 neden hemen ümidini kesiyosun ki. 5 yıldır cocuk istiyorum. Bana neler neler dediler. Kac doktora gittim kac defa amaliyat oldum. Kac defa bıcak altına yattim. Ama pes etmedim hep üstüne gittim. Doktorlar bosuna ugrasiyosun tüp bebekle bile cocugun olmaz dedi. Ama yinede birakmadım. Ve tüm tedavileri denedikten sonra gittim tüp bebek yaptirdim. Ilk denemede tuttu cok şükür suan 22 haftalık hamileyim ve oglumu bekliyorum Allahin izniyle. Ve hamile kaldiktan sonra bana cocugun olmaz doktorları ziyarete gittim. Cocugumun utrason resmini gosterdim. Yani dicem o ki can cıkmadıkca umut kesilmezmiş.
Ezgi1990 Aysegulyeter doğru diyorsunuz olmuyorsa bi sorun vardır tedavi görmek en güzeli ama insan çok yoruluyor ..
Ecmelbeyza Ezgi1990 ya dur burda beraberiz ben de negatif gördüm bi gün boyu triplere girdim geri çıktım burdayım napalım geç olsa da olsun da yeter ki . Hadi toparlan da neler yapcaz onları yazışalım . Yumurtlamaya az kaldı bak hemen geçiyo
Ezgi1990 Ecmelbeyza yaaa yumurtlama tarihimiz de aynıydı dimi 27 si 😊 doğru diyorsun toparlanmak lazım ✌️
Sbl91nht Ezgi1990 ahhh bende senin gibiyim hele bide üzerine eşiniz anlayışlı değilse herşey o kadar zorki bugün hayatımın en zor günü yıllardır olsun diye uğraşıyorum ama hep tek basımayım manevi olarak bi desteğim yok en zoru da bu ya sorsan istiyor ama çaba yok yinede uğraşıyorum rabbim bi bildiği vardır üzme kendini 🙏
Ezgi1990 Sbl91nht benim eşim anlayışlıdır ama çevre baskısı yordu beni de .. korunmuyoruz dediğim halde herkes soruyor her gördüğün de insanların Allah’a tevekkülü kalmamış. Duamda olucaksınız, rabbim size de nasip etsin inşallah 💕
Misssimsek Ezgi1990 5 yıl hiç korunmadik. Iğne ilaç catlatma aşılama bitkisel ne duyduysam herşeyi denedim. Kaç kere negatif gördüm kanda idrarda sayısını bilmiyorum. Her ay yeni umut her ay hüsran. Çevre baskısı desen öyle.. . Ama asla pes etmedim. Sabaha kadar ağladım sabah göz yaşını silip doktora gittim. Olmadı yine yıkıldım ama tekrar kalkıp başka birşey denedim. Olmadı olmadı olmadı.. . 3.tup bebek denememde çok şükür 16 haftalık olduk bir kizim olacak inşallah. Biliyorum çok zor çok yıpratıcı ama pes etme. Ara ver biraz imkanin varsa esinle ufak bir tatile cik kafanı dağıt ama pes etme. Rabbim öyle güzel zamanda nasip ediyor ki sen bile anlamiyorsun nasıl olduğunu.. Inşallah rabbim en kisa zamanda en güzel haliyle sana da nasip etsin ❤
Ezgi1990 Misssimsek yaaa ne güZel Allah bağışlasın. Doğru diyorsunuz kendi haline bıraktığım zamanlarda da olmadı tedbir bizden takdir Allah’tan 🤲🏻 Benim fsh hormonum 12 çıktı , doktor aşılama önerdi bakalım
Aysegulyeter Ezgi1990 asla kolay bi sürec degil. Ama 20 sene 30 sene cocuk hasreti cekenlerde var cnm. Sen tedbirini al takdirini Allaha birak.
Ecmelbeyza Ezgi1990 eveeeet hala bu topikte dolanıyorum ☺️Ben de 23 yumdu belirtiler rüyalar amanın amanın neler neler....yakı,ballar bademler olmadı olmadı işte 🤷🏻♀️☺️Ama olcaaaaaak inşallah
Ecmelbeyza Ezgi1990 evet ya dimi ne soruyon bile bile . Korunmuyoz diyo eğer hamileyse zaten duyarsın insanlar bazen bile bile boşboğazlık ediyo. Laf sokmalar bilmem ne zaman eee n’aptınız ben de kaçıyom teyze ortamlarından. Misafirliğe de gitmiyorum 😂misafirde almıyorum
Ezgi1990 Ecmelbeyza ünşaAllah canım inşaAllah 🤲🏻 Ben bu ay gonal f ye başlamak istiyorum aşılama yaptırmak yerine , klomenle bile çok geç büyüdü benim yumurtalıklarım , eşimde bir problem yok çünkü. Tabi yine adet olduğum da doktora gidip görüşmem gerek
Misssimsek Ezgi1990 inşallah ise yarar canım. Sen elinden geleni yap dua et. Rabbimin hazinesi o kadar büyük ki... biraz uzun olacak ama sana bir hikaye anlatmak istiyorum.. hz musa ya çocuğu olmayan bir çift gidiyor ve ya musa rabbimize sor bize evlat nasip edecek mi diyorlar. Hz musa da tur dağında rabbimizle konuştuğunda soruyor allahım falanca çifte evlat verecek misin diye. Rabbimizden hayır ben o kullarima evlat nasip etmiyorum. Cevabini alıyor. Bunu o çifte iletiyor. Aradan bir zaman geçtikten sonra aynı çift kucaklarinda bir çocukla geri geliyor. Ya musa sen bize öyle dedin ama rabbimiz bize evlat verdi diyor. Hz musa şaşırıyor ve rabbimize soruyor nasıl olduğunu. Ve aldığı cevap. Ya musa ben onlara evlat vermiycem dediğim halde bana dua etmekten benden evlat istemekten vazgecmediler bende onlara evlat verdim.... vazgeçmeyin.
Ezgi1990 Ecmelbeyza yemin ediyorum benim psikolojimi bozan bu insanlar . Yani elle yapılan bi Şey mi ? Sanki biz yapıyoruz. Nasip bu işler kardeşim ne sorup duruyorsun ,sorma. Bırak insanı strese sokma