Havanurr Merhaba arkadaşlar antalya ‘da gittiğiniz ve memnun kaldığınız kadın doğumcuları ve hastaneyi paylaşırsanız çok sevinirim
Zeynephatice07 Havanurr vitalede Mehmet Taner kılıç.ücret konusunda sıkıntınız yoksa gayet iyi memnun kaldık biz.
MerveAkty Havanurr vitale de taner kılıç veya koray duman ikiside cok iyi :) Yengem taner kılıç da sezeryan oldu aşırı memnun 2 arkadaşım da koray duman da normal doğum yapti onlarda cok memnun :)
Bde Zeynephatice07 ne kadar acaba muayene ücreti birde doğum ücreti ile ilgili bilgi aldınız mı acaba
Zeynephatice07 Bde 115 TL muayene ücreti.normal doğum 2600 yada 2400 dediler tam hatırlamıyorum sezeryan 3000 TL dediler
Havanurr Zeynephatice07 vitali ücreti mi bu cünkü arkadaşım oraya gidiyor fiyatı daha uygun diye duydum 75 yada 85 di sanırım
Burcu_aygun07 Medstar topçular hastanesinde müjde şekeroğlu mükemmel bir doktor adı gibi şeker ilgili
caglatunc Med star Yıldız, Prof Dr Mehmet karaca. Bu doktor dan önce vitale Ali Fuat beye gidiyordum. Sonra doktorumu değiştirdim. 85 TL ydi bu arada, zamlandı daha sonra vitale.