Kızlar aranız da benim gibi olan var mi 😈😈 esim annesine ailesine çok düşkün bi turlu ailesi olduğunu kabullenemedi sürekli ailesi ilk planda ailesi ne derse o oluyor ben onun hayatında bile yokum sadece etkisiz elemanım seviyor eminim ama çok degersizim gözünde ben burda ölsem üstü bile olmaz ama ailesinden birinin ayağı tasa değse kıyamet kopar. Dun ise giderken sigarası bitmişti dedim sigaran bitmiş zaten o güzel değildi dedi tam çıkarken is eşyasını evde unutmuştu hemen yetiştirdim iyi tamm dedi aksam eve gelir gelmez bana bağırmaya başladı sabah sigrm bitmiş niye bana söylemedin onu soyleyecegine is eşyasını pesimden koşturuyorsun diye bağırdı bende sbh söyledim sana dedim bisey olmaz dedin sinirlendi aşağı indi kaynanam gilin yanina sonra yukarı çıktı doktorun bana yazdigi dis ilclrini istedi verdim en son gargara nerde dedi bende onların var kutuyla almışlardı dedim yine bağırmaya başladı onlardan eşyamı esirgiyon şöyle böyle bağırdı çağırdı oysa 1 haftadır daha ağzıma yemek alamadım kusmaktan sadece kraker ve sütle besleniyorum artı ağzım yara olmuş o ilaçları kullanmasam acıdan duramıyorum eşimde bunu gorm3sine rağmen gitti hepsni kardeşine verdi dişi ağrıyor diye ve buna rağmen bana bağırdı yetmedi kaynanamgil soba kullanıyor dun oturken tuttu duman bizden çıktı ve bunun suçlusu olarak beni gördü dedi senin yüzünden deyip yine kavga etti bu hak mi yani aşağı gidiyor gülüp eğleniyor yukarı çıkınca bana bağırıp çağırıyor geride beni suçluyor ailemle arami bozuyorsun senin suçun diye bana sitem ediyor ne yapmalıyım bana akil verin dünden beri kafayı yedim evde ne yemek yedim ne uyudum sürekli azalıyor beni her yolu denedim konuştum bağırdım çağırdım ailesine söyledim yine de düzelmedi kavga etmeyince herşey güzel ama biseyi yanlış yapim haytimi zehir ediyor sürekli küfür ediyor bağırıyor çağırıyor bana vurmak dışında yapmadığı kalmıyor hamile değilken iki defa intihar â bile kalkıştım herşey ailesi başka kıymetlisi yok ailesi ne derse o ben boşum onun için 😭😭😭😭