Ceylann_5311 Kızlar 8. Haftaya girdim bişey yiyemiyorm ağzımda sanki metal bişey varmış gibi tat var çok halsizim evdede genelde yanlızım çok zor geçiyor 😣
CananMuhammed Ceylann_5311 Benimde ilk üç ay öyleydi ama geçti çok şükür tuzlu çubuk krakeri dene derim genelde tüm hamilelere bulantı zamanı iyi gelir 😊
Pnrr06 Ceylann_5311 canım o ağız da tat değişikliği bende 5. Haftada başladı 1 hafta kadar devam etti sonra geçti şimdi de sabah kalktigim zaman ac karnıma su asla içmiyorum az bir şey yiyip metmamid içiyorum o tekrar midemi bulandirmiyor
tugce0606 Bende senin durumundaydım kuzum bende eşimin işi dolayısıyla başka bı yerdeyim tekim bütün gün 11 haftalık hamileyim. 6-7 haftam aşırı kötüydü benimde ağlayarak uykuya dalıyordum dayan gecicek 😘
Ceylann_5311 tugce0606 Yaa kıyamam hem gebelik yeni diye korkuyorum hemde böyle halsizlik çok zor oluyor 🥴
tugce0606 Ceylann_5311 evet kuzum benim bilirim bide tek olunca psikolojin yerle bir oluyor ağlıyordum hep🤭ama şeyyy şu an iyiyim çok şükür sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle eşinin destek olması işlerine yemeğine yardımcı olmasını yükünü hafifleştirecektir.🤗 Bu arada nerde yaşıyorsun 😊
Seda5959 9+1 hamileyim bendede öyleydi daha çok tuzlu yiyecekler yiyesim geliyordu. Aşırı halsizlik ve hep uyku hali. Ama bu aralar mide yanması var geceleride rahatsız oluyorum 🙈