AyselzKylbay Hanımlar selam cuma günü 21+4 te ilk doz aşımı oldum o gün çok az ağrım oldu ama bugün çok ağrıyor kolumu zor hareket ettiriyorum sizdede böylemi oldu ağrı kesici de içmek istemiyorum🙁 böyle olursa 2. Dozu nasıl olucam pff🙄
1987gokce AyselzKylbay eve gelir gelmez üzerine buz koy dedi hemşire bana. Ben yapmadım hiçte agrimadi ama yaptırın 2..dozu da çok gerekli. Geçmiş olsun
Obsesifk AyselzKylbay ilk doz ağrıtıyor evet biraz sabret yarjndan sonra geçer ikinci doz hiç ağrıtmadı bende buz uygula biraz oraya
bilges AyselzKylbay benımde öle oldu tam bı hafta cektım acıdıda😞 eğer çok agrrsa buz torbası koy kolonyalı pamuk koy oraya demişti. Yapmadım ben ama istersen bı dene belkı fayda eder canım☺
ZeynepKr AyselzKylbay hemşire omzuma cok yakın bi yere yapti iğneyi ve acımaz dedi gercekten iki iğnede de hiç acımadi
Suheda AyselzKylbay 3.gün geciyor canm 4.gün hicbiseyin kalmıyor 2.doz daha rahat oluyomus die duydum.bende ilk dozumu yaptirali 15gün oldu 2.dozu bekliyorum ama hic korkmuyorum cunku 3.gun gecmisti butun agri cnm
Suheda AyselzKylbay asiyi olup eve gelince hemen buz koy 5dl tut kaldr 5dk tut kaldr buzu böyle yaparsan cabuk atlatiyosun cnm yoksa gercekten cok acı veren bi aşı
Ngrbrs Deletedmom397 20.haftadan sonra 1.doz daha sonra hemşire tarihini veriyo aşı için beni 20.haftada çağırdı 21.haftayı geçmesin demişlerdi
klebsiella Benimde 3 gun agridi canim. Banyo yapmayi onermiyorlar.lutfen dikkat et. Kolumu kaldiramadim ustune yatamadim ama sonra geciyor.
Heather AyselzKylbay il gün benim hiç ağrım olmamıştı 3-4 gün sürdü sonra. Geçiyor ama, içmedim bende ağrı kesici. Çarşamba 2. Dozu olacağız kısmetse. 😊