Biricikcim Igneyi vurulduktan sonra iliski hangi gunler olmali? Dr 36 saat sonra soyluyo ama ya erken catlama olursa illa 36 saat beklemek mi gerekli
Handee11 Biricikcim bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım kesinlikle 36saatten önce ilişki denemeyin doktorunu dinle canım erken olsaydı söylerdi zaten
Biricikcim Handee11 hmm oyle yapim ozman beklim tesekkur ettim.peki igneden sonra hergunmu iliski yoksa gun asirimi olacak canim
Handee11 Biricikcim bana 36 saat sonra 3 gün boyunca girceksiniz dedi öyle hamile kaldım doktorun söylemesi lazm sana kaç gün diye
Handee11 Biricikcim ozaman dediği gibi yap canım bana ilk önce ilaç tedavisi uyguladi işe yaramadı sonra 14 gün iğne kullandım en sonda çatlatma iğnesi yaptı öyle hamile kaldım hiç beklemiyordum olacağını inşallah seninde en kısa zamanda olur :)
Handee11 Biricikcim inşallah canım bende 3 buçuk yıllık evliyim ilk evlendiğim sene hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum sonra bidaha olmadı çok doktora gittim anca çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ikiz bebeklere birisinin kalbi durdu diğeri yaşıyor işte 5 aylık şuan :)