Arelannesi 22+4 üm 18 haftadan beri bebegimi cok net ve cok rahat hissediyorum her hareketini fakat bugun hissetmiyorum sabah hissettim bi kac kez tekme atti snra hic hareket etmedi bebegim sağimda durur ve oraya tutundu ama bnm bugun sol tarafima sanci giriyo
Seymabebgm Arelannesi bebekler belli bir haftaya kadar gun icerisinde duzenli hareket etmiyorlar canm.henuz haftan kucuk oldugu icin hareketlerinden bebegin sagligini anlayabilecegin zamanlae oldugunu dusunmuyorum normal yani hareket ediyorsa bile hissetmeyebilirsin henuz cok cok guclu hareketler etmiyor 27. Haftads filan karnini sarsiyor valla 😁
Asd92 Arelannesi merhaba canım hoşgeldin. O haftalarda aynı bende öyle yaşıyorduö tekme sıklığını falan ama normalmiş. Sonra takmadım şu an 36.haftadayız.
Arelannesi Seymabebgm aslinda ben cok net hergun hissediyoeum gün icerisinde özellikle yemek yedikten snra daha cok hareket ediyo oyuzden biraz tedirgin oldum
Seymabebgm Arelannesi hareketlendirecek birseyler yiyip soluna yatip bir kac saat bekle bakalim canm denedin mi
Arelannesi Seymabebgm isten yeni geldim yemekden snra oynamaya başladi uyuyodu heralde butun gun yada bn yogunluktan anliyamadm hareketlerini