pyrzmom Kızlar 24+3 haftalıgız normalde gün içinde hissederdim bebeğimi ama bugun cok derinden birkaç hissettim sonrası yok içime korku düştü bu haftalarda bnm gibi olan var mı
Islim123 pyrzmom arkasını dönmüştür canım öyle olunca hareketler derinden geliyormuş sağlık odağındaki ebe böyle bi durumda tatlı veya slsoguk su içmeli önerdi korkma annesi
Myasminn pyrzmom ara ara böyle oluyor canım hiç hissetmezsen sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin
mavera pyrzmom 24.haftamda bende de oldu birkaç gün çok zayıftı anlaşılmıyordu sonradan düzene girdi canım endişe etme takip et hissedersin
pyrzmom Islim123 cok kafaya taktım sonra şükür hissettim aynn derinden duydum emin olamadım kendimde kilolu hamile kaldım onunda etkisi var saolunn z🥰
pyrzmom Myasminn hm tsk ederim düzenli hissedip durunca korktum şeker problemim var biraz hissetmesem aklıma hersey gelio
Myasminn pyrzmom 21-23-28haftalarda bende yaşadım bunu çok korkuyordum ama uyku süresi durduğu pozisyondan kaynaklı dedi doktorum
pyrzmom Myasminn alllahım saglıkla almayı nasip etsin minniklerimizi o zaman kucagımıza alana kadar böle demek ki tsk ederim🥰