Yeliz1905 Hanımlar 12 hafatalık hamıleyım bi kaç gundur genız akıntısı oluyo bu duurm mıgdemı bulandırıyo ve sureklı lavabodayım gece dılım damagım kuruyo var mı bu sorunu yasayan? Ne yapmalıyım ?
Zeyk Yeliz1905 Geçmiş olsun canım. Okaliptüs yagi koy sıcak suya baş ucunda dursun uyurken. Tuzlu gargara veya sirkeli suyla gargara yapabilirsin. Bunlar hafifletiyo. Ama geçmiyor malesef hamilelik riniti imiş 😬😬 35.haftam başından beri çekiyorum.
Gulsahim Yeliz1905 bende yaşıyorum aynı şeyleri sürekli mide bulantısı yapıyor yutkundukça.. Henüz Bi çözüm bulamadım 🤪 geçmiş olsun canım sana da
Yeliz1905 Zeyk teşekkür ederim .ya mahvoldum kaç gündür pazaretsı bi hasthneye gıdcem ama bakalım gargarq yapıyorum ama miğdemi daha çok bulandırıyor
Yeliz1905 Gulsahim teşkurederim pazartesu bi Hasthane gıdcem belkı doktor bısey tavsıye eder sizede bilgi veririm. Ama şu okaliptüs yagı çok iyimiş resmen rahatlattı beni
Gulsahim Yeliz1905 doktoruma sorup denerim kuzum bende.. İyi olur canım brnim gerçekten çok pis bişry bu. 🤪💕