Arzuderinn sryvzozgn yaptırma diyenler nasıl bir hakla böyle bir tavsiye verebilirler aklım almıyor hadi şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz ve önlemini almazsanız bebeginiz doğumda komaya girerse kimlerin canı acır?? Ya lütfen böyle hayatı konularda saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın.
sryvzozgn Arzuderinn ben başlık olarak yalnış yazdım açıkçası, içeriği okuduysaniz aslında fikir almak yaptıranlar ne ile karsilasti onu sormakti yoksa bende arastirdim yukarıda yazdığım gibi teşekkür ederim yorumunuz için
Arzuderinn sryvzozgn size bisey dediğim yok siz bir soru sormuşsunuz tavsiye almak için ben yaptırma diye konuşanlara söylüyorum nasıl böyle bir şeyin vebalini alabilirler
sryvzozgn Sinem67 diyorum ya ben basligimi yalnış seçtim aslında amacım bunu oylamak değil yaptıranlar ne ile karsilasti ogrenmekti
Sinem67 sryvzozgn nyse bosverin szi kırmak için bişe sylmedim bundan emin olun. Sağlıklı hamilelik dilerim 🙏
Bbsraa sryvzozgn yaptır canım. Doktorun açıklamış zaten şuan neden yapıldığını biliyorsun. Yaptırma diyenleri de anlamıyorum hadi siz yatırmıyorsunuz belki şekeri var. Yaptırmadı ve allah korusun sonrasını da düşünmek lazım.
Marinedeniz sryvzozgn cikolatayla ayni esdeger seker yuklemesi yapiliyor lutfen biraz bilincli olun zararli olsa zaten doktorlar neden yaptirmanizi istesinler boyle bir risk var diye bastan uyarirlardi ilerde erken dogum riski olsa Allah korusun bu daha mi iyi olur sonrasinda vicdan azabi cekmeyin
sryvzozgn Marinedeniz evet haklısınız zaten böyle bir yükün altına girmek istemediğim için sormak istedim doktoruma güveniyorum arastirinca mantıklı geldi ama ben başlığı yaptırmalıyım yazınca biraz linç etmek istediler sormak istediğim bilinçli olanlardan ve yaptıranlardan fikir almak nasıl geçtiğini ogrenmekti
Sultan1903 sryvzozgn Yaptır canım yaptırmazsan eğer cidden problem var,hiçbir zararı yok bebeğe inanki, yaptıktan sonra hastane çıkışı çok su iç, Önlem almak için şart,
Yildizim sryvzozgn başlıkta yaptırmalı mıyım siye sormuşsunuz farkındaysanız, bu başlık ile yaptıranlar nasıl yapılır arasında fark var.
Duyguali sryvzozgn neden korkuyorsunuz ki? Valla bana ölüm tehlikesine kadar denildikten sonra isterlerse istedikleri testi yapsınlar. Karnımda ki miniğimden değerli mi bir test ki bugün oldum hix de zor değil gayet de iyi geçti.
sryvzozgn Duyguali o.kadar çok yor aldım ki çevremden direk.bebek hasta olarak.dogar bilmem ne diye ve araştırdığımda bende ikna oldum yaptırılmalı gerçekten.
Yildizim sryvzozgn Anladım. Niyetim eleştirmek değil yanlış anlaşılmak da istemem. Doktorunuz olanı söylemiş zaten..Sağlıkla gelsin bebişler 😊
Duyguali sryvzozgn Ya gerçekten kimseye kulak asmayın. Milletin ağzı torba değil ki büzemiyorsunuz. Her şeyi olup olmadık diyorlar. Eğer zaten milletin dediği her şey doğru olsaydı doktor diye bir şey de olmazdı. Gerçekten bizim milletimiz de bir tuhaf arkadaş ? Doktor demiş işte millete ne bakıyorsun boşver sene karnındakini düşün sen
Nil_19 Uzmdr Öyle bir abartılıyor ki görende bunları buğday unları, chia tohumları, glütensiz sıfır şekerli bi hayat yaşıyor zanneder. Alt tarafı bi kutu sprite içmişsin gibi bişey. Bide millete yaptırmayın diye akıl veriyorlar
aytii sryvzozgn doktorun istersen şeker ölçüm cihazı al açlık ve tokluk şekerini her gün takip et ama ben senin yaptırmanı isterim dedi. Hastanenin diyabet hemşiresiyle görüştüğümde babamda şeker olduğu için ve bebeğin gelişimi önde olduğu için yaptırsam daha iyi olacağını söyledi. Eşim dahil birsürü insan tıp fakültesini bitirip bu alanda uzmanlık yapmiscasinaşeker yüklemesinin zararlarından bahsediyor. Ama şu dönemde doktorumun yaptırmanı önerdiği bir testi yaptirmazsam doğuma kadar acaba diye içim içimi yer. Bu yüzden 2 hafta sonra yaptıracağım.
sryvzozgn aytii ya işte aynı bende çevremden bu şekilde tepkiler aldım ama aklın yolu birdir bende kesinlikle yaptıracağım
Hndn1234 aytii benimde babam şeker hastası olduğu için doktorum yapalım ihmal etmeyelim dedi. İyi ki de yapmışım. Yüklemeden sonra sonuç iyi çıkmadı en azından öğrenmiş oldum yediklerime dikkat ederek devam edeceğim doğuma kadar.
aytii sryvzozgn ha şöyle bir şey de var bu risklerim olmasa belki doktorumun diğer önerisini de değerlendirip şeker ölçüm cihazı alıp o şekilde de takip ederdim. Doktoruma güvenip o ne derse onu yapardım. Şu anda yaptırırken de kafamda soru işareti yok çünkü doktorum bana veya bebeğime zarar verecek bir şey yaptırmaz.
Elif578 sryvzozgn bende gereksiz buluyordum ama doğum paketi almıştım herşey içindeydi parası verilmişken yAptırıyım dedim kutu kola gibi şeyin içinde glikoz içiyosun tadı aynı gazoz gibi çilekli bişeydi valla çok güzelde içtim hoşuma gitti yani 🤣 çok şükür bişey çıkmadı aman sanki hiçmi kola içmedik aynı şey bence
iremmm00 Elif578 bende haftaya yaptıracağım da aç karnına mı yapılıyor ilk hamileliğin doktor tam öğle arasına denk gelince pek bilgi vermedi 🤷♀️