Hilaluur01 Sefatekeli valla 36 haftalığım 40 haftaya kadar sürer mi acaba ben şimdiden sabırsızlanıyorum 😊
tugeyildiz Hilaluur01 sancıyı gösteren alttaki çizgi eğer düzenli 80 üstü olursa doğum sancısı diye biliyorum
Elifmams Baharbal devlet mi özel mi devlet te kaçıncı hafta yatış yapıyorlar kırkı doldurduktan sonra biliyor musunuz
Baharbal Elifmams benim devletti 40. Haftadan sonra devamlı gel git yaptım sancımın gelmesini bekledik gelmeyince 41+3 de yatışım yapıldı
Hilaluur01 Sefatekeli kız çocukları genelde 38den sonra geliyor ama bakalım zaten hepsi 40 haftalik süreyi tam doldurmuyor hayırlısıyla kucağımıza alalım da 🥰
Meliha_nur Sefatekeli bsn dogurmicam karar verdim kızimla mutluyum yildim artik agridan sizidan uykusuzluk istahsizliktan artik boyle diyorum dogurmucam herkezde telefon aciyo dogum yaptimi dite onlarida engelledim
Baharbal 3bebe1anne_2021 perşembe günü öğlen 2 de yatışım yapıldı serum felan takıldı ama suni sancıyı ne zaman verdiler bilmiyorum cuma günü sabah 8 buçukta sancılarım başladı 10u 20 geçe doğum yaptım
Elifmams Baharbal benimde kırk haftam dolmak üzere iki günüm var sancım olmazsa kendi isteğimle yatış yapamıyor muyum acaba bilginiz var mı ?