Sarayhelvasi Kızlar bi arkadaşım 120ml ilk avent cam biberonunu verdi ama emzik kısmı yok oraya ayrıca alıcam sizce tek delikli mi 2 delikli mi 3 delikli mi alayım? Bebeğim henüz doğmadı bilmiyorum
Gunesinannesi Doğumdan itibaren tek o biberonu kullanıcaksanız tek delik yeterli olucak yenidoğana , ama ilerleyen aylarda kullanıcaksan tek delik yetersiz gelicektir akış hızı az olduğu için
Fhmekrm Yeni doğan için tabiki küçük tek delikli kullanmak daha iyi bende bugün aldım sonra da yan tarafında o biberonun emziklerini gördüm yani büyüdükçe çocuk ihtiyaca göre yeni ucunu alıp şişeye takılabilir
Fhmekrm Cam sağlıktır biraz pahalı ama evlat sonuçta sağlığını da parayla ölçücek değiliz ya canımız sağolsun
Sarayhelvasi Fhmekrm Peki cam biberonda mama verilebiliyor mu??? Yani ben bu cam biberon u tek delikli olarak aldığımda ne için kullanıcam
Fhmekrm Sarayhelvasi su için kullanabilirsiniz tek delikli olması çocuğun boğazına kaçmaması için iyi gelir tabi yeni doğduğunda boğulmaması için sütünüzü sağarsanız yine ondan verebilirsiniz Emzirmiycekseniz mama düşünüyosanız bilemiycem ama o mamalarda sıvı oluyor bence suyla karıştırılıp oda biberonla verilebilir bikaç ay sonra çekmeye yetiştiremiycek zaten zor gelicek daha büyük başlığa ihtiyacınız olur muhakkak
Fhmekrm Biberonların üzerinde bebeğin kaç aylıkken kullanması gerektiği yazdığı için ben tek delikli dedim en iyisi üzerindeki yazıyı takip edip değiştirmek şimdi tek deliklidir büyüktür deliği +12 aydan sonradır oda olmaz üzerine bakarak alın bu yüzden