Bus_ak18 Kızlar mutfak halım çok kirlendi beyaz renkte ve silmek istiyorum. Evde olan malzemelerle ne kullanıp tertemiz yapabilirim? Birde bulasık makinesi tabletiyle silen varmı nasıl oldu temiz oldumu?
H1z2a3 Bus_ak18 yaa bende koltuklarımı silmek istiyorum üç ay önce falandı yıkamacı çağırdık yıkattık ama h temiz olmadı kendim silmek istiyorum ne kullansam temiz olur acaba 🤔 bana da tavsiye de bulunurmuaunuz 😊
Ceylan35 Bus_ak18 herşeyi denedim halim açık renkli çıkmadı lekeleri ama BİM'in bulaşık parlaticisini direk lekenin üzerine döküp bi bezle silip bırakıyorum gerçekten hayatımı kolaylaştırdı tavsiye ederim
BusraDevlet83 Bus_ak18 Arap sabunu denediniz mi? Ben denemedim ama bir tanıdığım onunla yıkardı. Memnundu.
Oznur69 Bnde geçenlerde sildik eşimle beyaz, sabun rendesi makine parlatıcısı çok az cok az yine sirke karbonat ılık suyla erittim öyle sildik hem parladı hem temizlendi ama ağır lekeler azdan, gene duruyo eşim sildiği için güzel ovalayamadı.
Bus_ak18 Oznur69 parlatıcı sıvı olanı diyosunuz değilmi? Ben tablet duymuştum. Mutfak oldugu için kızartma yaparken yağ lekeleri var nokta nokta. Yaza kadar beni idare etmesi lazım 😏
Ozgee11 Oznur69 halbuki erkeklerin daha güzel yapması lazım daha kuvvetliler ama canları istemiyor işte
Bus_ak18 H1z2a3 koltuk rengin ney canım yakın zamanda krem koltuklarımı sildim yeni evlendiğim zaman kmse bana akıl vermedi üstüne örtü falan sermedim sonradan aklıma geldi sermek iş işten geçti 😅
Rabiaa59 H1z2a3 Beyaz kalıp sabun çok güzel temizliyor canım ayrıca lifle siliyorum ben. Tertemiz mis gibi oluyorlar benimde koltuklarım açık renk 🌸
Bus_ak18 Ceylan35 bende anlık lekelere aspirin sıvı olanı kullanıyorm tertemiz oluyo ama kızrtma lekelerinin çıkacagını pek sanmıyorum 😬
H1z2a3 Bus_ak18 bej canım rengi valla ben örtüyordum da üstünü ama iki küçük çocukla ne olsa da kirleniyor sileyim diyorum da basıl temiz olur acaba 🤔
Bus_ak18 H1z2a3 valla aspirin baş kısmını tertemiz yaptı canım oturma kısmı sanırım sürtünmeden dolayı daha kirliydi çok temiz olmadı ama baş kısmında dene istersen güzel olursa ertesi gün geri kalanı yaparsın
B24A19 Geçen ablam söylemişti ılık suya bulaşık makinasi tableti ve birazda parlatıcı koymuş bembeyaz oldu hiçde kendimi yormadım sildiğim gibi çıktı dedi birde haci şakir kalıp sabun 🤗
Gulkkl Ben beyaz sabun ve bulaşık makinesi parlatıcısı ile siliyorum. İyice ıslanıyor ama güzelce duruladıktan sonra balkonda kurutuyorum. Tertemiz oluyor. Bir de nokta kadar dahi olsa hemen lekeleri temizlemenizi tavsiye ederim. Sonrasında birikince daha zor olur
Bus_ak18 Gulkkl geçen sene evlendim acemilik var birde yıkattırcaktık eşim hayır deyince kaldı bende her yere yetemiyorum
198723 Bus_ak18 Ben koltukta da halıda da yeşil veya beyaz sabun kullanıyorum mis gibi temiz ediyor sirkeli su ilede durluyorum
Sezen95 Bus_ak18 benimde mutfak halım beyaz ve hergün sinir krizi geçiriyorum ben mi pisim anlamadım bu kadar berbat olamaz hemen leke oluyo sararıyor gibi geliyor sanki. Kosla denedim olmadı bulasık parlatıcısı denedim olmadı sildiğim yerler o anlık beyazlıyor kuruyunca sararıyor gibi geliyor. Her ay bir kere siliyorum silvanın genel yüzey temizleyicisi var bir kapağı 5 lt sıcak suya karıstırıyosun valla çözümü onda buldum yıkatmaya bile vermiyorum artık 👍 varsa tanıdıklarında satışını yapan mutlaka denemeni öneririm 15 lira zaten normalde herşeye kullanılıyor cam silmeye yer silmeye ama ben sadece halı temizliği için kullanıyrum yaklasık 6 ay oldu daha kutunun yarısındayım 🧸🧸