Baloglum93 https://i.hizliresim.com/RGLO01.jpg Tarçını kaynattim sanırım böyle oluyor bakalım gerçekten doğum başlatıyor mu
Talentedmom Baloglum93 Onun geleceği tarih belli sadece zamanı bekliyor ben inanmıyorum böyle şeylere tarçınlı suyun doğumu başlattığına falan
Baloglum93 Hfzomr sizde aynı benim gibi mi yaptiniz kaynar kaynar içiyorum dün nstde 20 lerde çıktı sancım arttırsın diye yapayım dedim yanına da beş tane Medine hurması aldım. Birazdan sıcak suyun altına da gircem
NUMA-ALP_EKN Baslatiyor mu acaba ya bende burda durayim 38+5 hala tik yok acilmada yok :) naza cekiliyor beyefendi kendini
Baloglum93 NUMA-ALP_EKN inşallah işe yarar ya zaten 3 kilo 100 grmi geçmiş. Artik daha fazla kalırsa doguramam diye korkuyorum
Seyda3834 Baloglum93 kız ben 3700 doğurdum birşey olmaz allah'ın izniyle şuan 38 haftalık hamileyim ayriyeten ve bebeğim 3 gün önce 3400 du doğuma 4 kilo olur dedi doktorum
NUMA-ALP_EKN Baloglum93 yaa benimki 3.750 bakalim ben nasil dogurucam ya insallah hayirla kucagina al canim
Baloglum93 Tarçınlı sudan sonra sıcak suyun altına girdim bı yarım saat felan belime sıcak su uyguladim
Hfzomr Talentedmom bende 39 artı1 oldum. Bir haftadır içiyorum. Bende işe yaramadı sanırım. Sancılar var ama doğum başlamadı