Semraaaaa Arkadaşlar değişik değişik rüyalar görüyorum hep bu durumu yaşan var mı bebeğimin erken doğduğunu falan görüyorum rüyamda
Cerenssn Semraaaaa ay canım o dert bendede var bilinc altimi desem piskolojimi desem ben bıktım uyumak istemiyorum artik ama bol duaet bol
Handeay7 Semraaaaa aynısını her gece yaşıyorum canım. Rüyamda beni dogurtan doktora, ebeye nolur karnima geri koyun bebeğim daha çok küçük diye yalvarıyorum. Kabusum oldu :/
baharcpt Semraaaaa Bende o gün izlediğim filmlere benzer şeyler görüyorum tamamen bilinç altı bence. O yüzden hep pozitif şeyler izlemek düşünmek lazım.
Hanifee1273 Bende öyleyim çok değişik mantığa aykırı şeyler 😳 yatmadan dua ediyorum felak nas okuyorum
Ozge_28 Semraaaaa ben öyle saçma sapan rüyalar görüyorumki aksiyon filminin senaryosu gibi 😀 hamilelikte olur diyorlar takmayın boşverin.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Irmaks Semraaaaa inan yalnuz degilsin o konuda ben surekli savaş veriyorum ya esimle ya babamla ya cevremdeki olagan olaylarla daha vasat ruyalarda gordugum bi gercek dogumdan snra bitermis🥰🥰🥰🙏🙏🙏
Fatmaerturrk Bilinçaltımda neler var ah ah 😂😂 hele 3 gun once nisanim geldi ne zaman olcak derdiyle bekliyorum ya ne ruyalar görüyorum