Ozge_28 İlk kez anne olcam inşallah çok tecrübesizim bu konularda.Hangisini tercih ediyorsunuz kızlar iki marka arasında kaldım.
lazkizi61_ Ozge_28 ben ilk prima kullandim ama o koku yapiyor ben molfix yeni dogan aldum suan onu kullanıyorum cokta memnunum sleepy nin islak mendilini kullaniyorum oda cok guzel ama bezi nasil bilmiyorum
ilkbahar Ozge_28 ben sleepy almayı. düşünüyorum.. Prima daha kaliteli olabilir ama onun içeriği beni endişelendiriyo.. 😬
Hayraz Ozge_28 sleepy den memnun kalmış çevremdekiler ama bilemiyorum bende şuan için onu düşünüyorum doğduğunda kullanmak lazım bebeği tahriş edermi etmezmi.
Esraeroglu Sleepy ve molfix öneriyorlar ama bebeğe alerji olma ihtimali varmış , ilk doğduğunda deneyerek alınmalı bence
Ozge_28 2kizanasi evet öyle düşünüyorum ben de deneme için bir paket alırım her birinden bakalım hangisi iyi gelecek 🙂🙂
Bde Kızım Nisan sonu doğucak inşallah ben deneme amaçlı e bebekten molfıx aldım kullanan herkes çok memnun
Fdm Ozge_28 ben sleppy hoş geldin setini aldım. Primanın da denemek için bir paketini aldım. Daha kullanmadım bakalım
Kubrabhn90 Ozge_28 canım ben 2 bebeğimde de Prima premium care kullandım bu 3. Gebeliğim ama slepy natural aldım inanılmaz güzel bir bez sırf pamuk onu tavsiye ederim
YagmurZ Ben de bu iki marka arasinda kaldim ama bebek secicek sanirim dedikleri gibi stok yapmicam deneme yanilmayla artik :)
Zeynoo21 Ozge_28 kesınlıkle prıma sleepy pusum yapıyor ve molfıx sızdırıyor hiç tavsıye etmıyorum en ıyısı prıma 18 aydık prıma kullanıyorum onlarda denedım hiç memnun kalmadım
mrvygrtc Benimde kuzenim sleepy kullanıyordu göbek oyuntusu varmış onun baya rahat oldu demişti. Bende sleepy alcam ama stok yapmayı düşünmüyorum dedikleri doğru☺️
masalsii Ozge_28 yengem iki cocugunada prima premium care kullandı inanılmaz memnundu bende öyle yapıcam 🙏🏻