Loresima3 Merhabalar 24+2 yiz ve 21. Haftadan beri düzenli bebeğimi hissediyorum. Her gün, her dinlendiğimde kıpır kıpırdır. Dünden beri hareketleri çok azaldı. Bu durum normal mi?
Derin_Demir Loresima3 bende yaşadım aynısını şuan 24 +6 dayım bikaç gün önce korkudan doktora gitmek zorunda kaldım. Her şey normal dendi. Sonrasında kafa olarak rahatladığım için kızımda hareketlerini arttırdı. Eminim iyidir stres yapma
Ceylanmelis Loresima3 siz hareket ettikçe bebek uyurmuş siz dinlenince bebek hareket edermiş bendede öyle oluyor. Biraz böyle dinleyin kendinizi bakalım var mı bir değişiklik.
Loresima3 Derin_Demir ah Allah razı olsun, dünden beri düşünmemeye çalıştıkça aklıma geliyor. İyi olsunlar da ❤
Derin_Demir Loresima3 çok iyi anlıyorum çünkü korkudan ağlıyordum. Hiç mi hareketi yok yoksa oluyo ama az mı
Derin_Demir Loresima3 o zaman korkma. Stresten oluyo. Bende sürekli nie hareket etmiyor diye kendimi yedim. Sabah 1 2 kere akşam 1 2 kere vuruyodu. Oda az az. Bebeğimi görünce rahatladım. Sende rahatlamak istersen bi gidip bebeğini gör ama dediğim gibi sürekli düşündüğümüzden yavaşlıyor. Allahın izniyle iyidir annesi uyuyordur. 🥰💞
Loresima3 Ceylanmelis normalde hep dediğiniz gibi olur ama dünden beri sessizce beklesem de,yan yatsam da pek hareketlenmedi bu yüzden endişelendim
Ceylanmelis Loresima3 bence bi acile falan gidin telaşda ediyor olabiliriz ama en iyisi gidip rahatlamak diye düşünüyorum. İmkanınız varsa bi görünün derim
Loresima3 Arkadaşlar sizlere bilgi vermek istedim. Beyefendinin keyfi bu akşam saatlerinde geri geldi ve hareketler 2 gün sonunda tekrardan başladı çok şükür 🙏🙏🙏 Annelik vesvese işi, rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ceylanmelis Loresima3 sukurler olsun rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza alip birlikte uzun saglikli bir omur nasip etsin ❣️