eylosh96 hamilelik testimde diger cizgi cok net pembe cikti herkes kizin olucak bi erkek getiremicek diye dedikodu yapiyorlar cahil insanlar. sizce ikinci cizgi pembe olursa kizmi olur? ben saglikli olsun diyorum öncelik ilk cocugum olcak kiz erkek farketmez😍🙏
NaimeYilmaz eylosh96 töbe töbeee bu nası bir soru siz neyin ne oldugunu blmıormusnuz? Gebelık testı cınsıyet belırleyıcı olsa ben 4.haftamda ogrenırdm 20.haftamda ogrendm ama.
Obsesifk eylosh96 alakasız hiç alakası yok kimsenin ne dediğini takma o testler hep pempe olur zaten hatta kırmızı olur sidikten cinsiyet anlaşılmaz 16da ultrasonda sağlıklı öğrenirsin cinsiyetini hayırlı olsun
bebegimvebenn eylosh96 çin takviminde rus takviminde cinsiyet belirlemeyi duydumda ikinci çizgi de cinsiyet belirlemeyi duymadım 🙄 gerçekten çok saçma.
Drngrkm Vay bee 6 sene tıp oku, üstüne yıllarca uzmanlık yap, 10.000lerce liralık ultrason aletleriyle görmek için 13-14 hafta bekle, ama 5 liralık alet renkten işi çözsün...Bunu söyleyin bu muhabbeti yapanlara.
Obsesifk [bilinmeyen] ahahahaha ne diyim bari girip bakacak olan yeni hamilelerde görür uğraşmazlar boşa 😂😂😂
elifincennetkusu eylosh96 onların renkleri farklı olabiliyor, onlar ne derse desinler boşverin ne fark eder ki önemli olan hayırlı evlat.
Heather [bilinmeyen] aynen. Biri yazmıştı sizin yüzünüzden karbonat kullanamıyorum çiş kokuyo artık diye😬