Prensannesi0103 Arkadaşlar oğlum olacak inşallah kayınbabamın adı Gürsel bunun yanına güzel bi isim önerir misiniz çok kararsız kaldım. Alptuğ kağan ve ata var aklımda ama bilemedim.
Sedaanneoluyor Prensannesi0103 😀 ne tesadüf benim kayinbabamin adıda Gürsel ama ben koymayı düşünmüyorum fakat tuhaf olan isimde bulamadım korkuyorum Gürsel koy derler diye isim bulana kadar onun ismi olsun demezler inşallah o yüzden bir an önce isim bulmalıyım
Osgem2019 Prensannesi0103 niye kayınbabanızın ismini koyuyorsunuz ki güzel de gelmedi bana neyse ben kaan sencer koyucam 🧿
Osgem2019 Sedaanneoluyor canım derlerse desinler koymazsın yani herkeste bir şey diyor her dediklerini koysaydık birde bizim koyduklarımızı beğenmezler 😄
Prensannesi0103 Sedaanneoluyor ben severek verecek canım ismini. Eşimle lise 1 de sevgili olduk ve o zmn seninleyiz evlenirsem ben ilk erkek torununu ben verirsem babanın adını verecem demiştim🥰
SeHer1909 Gürsel Kağan kulağa çok hoş geldi, kayınbabanızın ismi de kötü değil hem 😇 soyisim de uyarsa misss🌼😇