Sibelcet Arkadaslar onceki gunlerde mide bulantilarim fazla oluyordu ama bu sabah kalktigimda cok bi mide bulantisi olmadi hatta yok denecek kadar az dı kahvalyi yapinca gecti hepsi sizce sebebi nedir? Bi kac blog yazilari okumustum belirtilerin kesilmesi cocugun kalbinin durmasindan oluyormus aklima cok takildi ilk hamileligim ve 7. Haftadayim .
Nursubasi Sibelcet bende 8+6 haftalığım bulantım oluyor ama bazı günler olmuyor bazen sade bulantı bazen ne yesem cıkarıyorum neden böyle oluyor bilemiyırum🤷🏻♀️
Syh42 Sibelcet geçenlerde ayni durum bana da oldu. Bir anda kesildi. Kusmaya çalışıyorum tık yok. Internetten baktım. Bebeğin kalbi durursa kusma bir anda kesiliyor yazıyor. Oturdum dua ettim allah'ım nolur kustur beni diye 🤭🤮🤮şükür kusmaya başladım da içim rahatladı. ☺ rahat ol zamanla azalıyor zaten kusmalar.
Xbebek_annesi0476 Sibelcet bendede oluyorda 3.5 aylık hamileyim hala kusuyorum ciğerlerim patlicak gibi neden bilen var mı??
Hanifee1273 Zaten belirtiler birden çıkıyor bir kaç hafta sürüyor ve yok oluyor . Benim ilk başlarda hiç belirtim yoktu 3 haftadır bulantım var bu son hafta azaldı zamanla yok olacak ,böyle şeyleri kafana takıp kendini üzme 😘
Semiha45 30 haftalığım 3 ay boyunca mide bulantım oldu mutfağa bile giremedim hep yattım 3. Aydan sonda geçti çok şükür bu aralar gene mide bulantısı oluyor
Nursubasi Sibelcet bende tedirgin oluyorum bazen tüm belirtiler gidiyor kalbimi durdu diye baya korkuyorum sanırım bebeğin hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek 😂
gldnn 8 haftalık hamileyim ne bulantı var ne de başka bisey normal bi durum mu bilmiyorum ama halimden memnunum galiba :)