Mkylz ayminaninannesi karartmayın kalbinizi, ben 5. Gecikmede test yaptım negatifti, 10. Günde tekrar yaptım silik çizgi çıkmıştı, meğer geç döllenmeymiş 😍
Baharbal ayminaninannesi sıkma canını bende 5 gün sonra yaptım negatifti 9. Günde hastaneye gittim hgc 84 çıktı
Zeyneptoprak ayminaninannesi geç döllenme olabilir canım sabah ilk idrarınla yada erken gebelik testiyle çıkabilir
Mkylz Hnfth dediğim gibi belli olmaz, ama bu 5 tllik testler baya geç sonuc veriyor. Erken teşhiş testleri var 40 50 liraya satılan. Onlar kesinkes daha gecikme olmadan haber veriyor 💐
Goknurunuz Deletedmom_9 en zoru beklemek ama bi yandanda güzel heycanlı. İlk gebeliğimde adete 2 gün kala kıpkırmızı çıkmıştı kucağıma almak nasip olmadı. Bilmiyorum bu ay umutsuzum
Ezgiakisik Benimde bugün kızlar sabah ilk idrarla yaptm test ama nefgatifti yumurtlamanın 10. Günü bugün bakalım adet sancımda var inşallah gelmez
Tgcycl Mkylz ben dün 5 liralık test ile yaptım negatifti. Bazıları da 5 liralık testlerin daha güvenilir sonuç verdiğini söylüyor
Lfrgdn Benim de bugundu ama kanda da idrarda da istikrarli bi sekilde negatif gordum yumurtlamam 29ocakti diye bi ümit bekliyorum ama acikcasi pek bi beklentim de yok kan degerim 1 2 bile degil 0.5 cikti