Dilarasavull44 Kızlar 17 haftalik hamileyim çatlaklar başladı bile acaba zayıftım bi anda kilo alincami böyle oldu çok erken degilmi zeytin yağı iyi geliyomu
Lovebaby123 Dilarasavull44 eğer vücudun genetik olarak yatkın ise çatlayacaksa çatlar hiçbiriyle fayda etmez. Hoş genetikle de alakası yok bence annem de misal hiç çatlak yok ben de harita gibi . Yani vücudunun etinin esnekliği ile alakalı. Hiç bişey kullanmayıp bi tane çatlağı olmayan da gördüm dünyanın yağını nemlendiricisini kullanıp yine de çatlayan da gördüm . Sen önlem olarak tabi ki sür ama olacaksa olur. Ben bioil kullandım mesela şimdiye kadar 2. Gebelik benim birincisinde dediğim gibi zaten epey çatlamıştım . Bari kalan yerleri kurtarayım dedim olmasın diye . Bioil bitti şimdi zeytin yağı ile Hindistan cevizi yağını karşıtırıp sürüyorum . 33. Haftadayız biz. Ya alırım bi şişe daha bioil ya da almam doğuma kadar zeytin yağı+Hindistan cevizi yağı ile devam ederim.
Dilarasavull44 Lovebaby123 annemde ablamda hiç yok benim niye bu kadar erken oldu anlamadım taze zeytin yağı gelmişti hataydan komuşu getirmişti onu sürmeye başladım bu gün inşallah faydası olur
HGC Ben de zeytinyağı kullanıyordum, kakao yağı, Hindistan cevizi yağı ancak 32’de oluştu karnımın epey bi alt kısmında. Doktoruma dedim o da kullandığın şeylerde kolajen yok lierac sür dedi şimdi onu sürüyorum hiç değilse çoğalmasın 🌸🤲🏻