Fatosumum 15+5 olduk bugün kalp atışı gibi şeyler hissettim uzun süre karnımda çok koşmuşumda kalbim gümbür gümbür karnımın altında atıyo gibiydi yoksa minnakımın hareketlerimiydi bi soruyum dedim 😍😊
DidemYldrm Fatosumum ilk hamileliğim ben hiç o haftalar da hissetmedim 18+3 de kelebek gibi hissettim 20 haftam bitti içerde tekvando yapmakta daha net hissediyorum ve şiddetli de 18 hafta da hissettiğime göre baya bir arttı
Savciergoc İlk hamilelikse genel de 21. Haftadan sonra hissediliyor ama farklılık gösterebilir canım, ben 22 de hissetmeye başladım
Fatosumum Savciergoc ilk hamileliğim aslında bende beklemiyodum arada pıt pıt ediyodu ama geçiyodu bu gün baya 30saniye falan sürdü bende şaşırdım ve gün içinde bi kaç kere olmaya devam etti 🙂
Sema01 Haftadayım. Gecen hafta varlıgını belli eder gibi kayıyordu karnımda. Bu hafta tekmelerı hıssedıyorum 3 gündür. Özlellikle Oturur pozisyonda yemek yerken sıkısıyor arka arkaya tekmeliyor 😄 sırt üstü yatarkende atıyor. Müthiş birsey 😊
Busranrunal Ben 17 de hissettim pit pit sol tarafa yattım mi yapiyo genelde geceleri. Bide ordan oraya kayıyorlar
Fatosumum DidemYldrm ben artık emin oldum bugün de devam ediyo pıt pıt atıp duruyo erken davrandı bizim ki galiba 😂 doktor 2 hafta önden gidiyo demişti belki onunda etkisi vardır 😊