Syma95 Kızlar devlet Hastanesi'ne gidiyorum doktorum iyi herseyini gösterir bebeğin ve söyler kilosunu felan. Ama boyunu sorduğumda cihaz boyu göstermiyor gibisinden söyledi . Devlete gidip boy öğrenenler var mı 🙂
ebis Syma95 bende bu hfta gittim devlete doktor kilosunu söyledi ama boyunu söylemedi Sormadım da neden diye :)
Esme Syma95 normalde özele gidiyorum bi kontrolümde sadece devlete gittim ve devletteki doktor boy kilo falan bilgi vermedi . Özeldeki doktorum boyunu kilosunu suyunun durumunu herşeyi söylüyor kontrollerde
hunilimom Syma95 kilosunu hep söylerdi ama boyunu arada ben sorunca söylerdi doktorum b😁 zaten usg filosunda vardı orda bakıyordum bende
Syma95 ebis ben hep aynı doktora gidiyorum normalde sormuyordum bende . 28+4 um artık sorayım dedim merak ettim öyle dedi doktorda 😃
Syma95 Esme banada herseyini soyluyor gösteriyor hatta bana da. Ama boyunu bitek söylemiyor göstermiyor cihaz dedi .
Kakulimmm Devlet canim bana hicbir seyi söylemiyor. Hatta özellikle soruyorum boyu ne kilosu ne. Sadece dedikleri sey bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu bu kadar
Ozgee11 Syma95 canım boy olculemiyor. FL yi 7yle çarpınca çıkıyor falan diyorlar ama bunlar farazi olduğu için bazı doktorlar yorum bile yapmayı tercih etmiyor. Bence de haklılar. Doğunca ogrenirsin nedir bu boy merakı ☺️☺️
Srpplt Syma95 bana özelde de boyunu soylemediler hic ☺️ sadece bacak boyunu hangi haftayla uyumluysa onu soyledi cm olarak devlette ozelde bisi demedi🤷♀️