Arzuderinn Naaagihannnn 40 haftayı bekleyecegi ne malum :) bence ağdanızı yaptırın her an gelebilir. Hazırlıksız yakalamayın.
Arzuderinn Naaagihannnn 38 haftamda suyum geldi hemde hiç doğum belirtim yoktu :) allahtan hazirlikliydim sende bende temizliğini yap. Hamilelikte zaten geç çıkıyor. Arada toplatirsin ne olur ne olmaz
Naaagihannnn Arzuderinn evet cnim ole yapicam yarin halledicem hepiniz haklisiniz ne olur ne olmaz 41 leri goren kadr bu gunlerinde de doguran var o yuzden yaptirip aradan cikartmak lazim
Sumeyye_g Naaagihannnn ahh ah son zamanda bakim nasıl olcak o zaman mecburen doktorada açıcazda işte utanıyorum şimdi kuaförde temizlik olunca biraz daha kendim uğraşsam bakalım 😌
Naaagihannnn Sumeyye_g aynen dogumda.sezeryanda olsa normalde olsa alttan kontroller var bence sen kuafore gidip bunu yen hem temizlik hemde bu stresi yenmis.olursun 😊
Irmaks Naaagihannnn aminn cumlemize agiz tadi nasip olsu insallah.. annem bicocuk 9ay 10gun 9 dakika 9saniyesini tamamlamadan gelmez der insallah sagsaglim bi solukta darisi da basimiza 🥰🥰🙏🙏🙏