Kizlar aşırı diş agrim var yerimde duramiyorum.. ve disimde ameliyatlik 20lik gomulu dis sinirlere yakin oldugu icin çene cerrahi gorup oyle ameliyatla alinmasi gerek.. bende 29+6 dayim 30uncu haftaya giricem.. dis icin randevu aldik ama daha gunu var ve ben duramıyorum.. bi parol kullaniyodm ama artik oda agrisini gecirmiyor neyse.. dun gece doktora gittik agzi dis polikinligine agzim cene kasmalarima kadar iltihap doluymuş.. ve antibiyotik kullanmadan ameliyat bile etmezler dediler.. bende acikcasi korktum hamileyken antibiyotik kullanilmiyor diye biliyodm sonra doktorumu aradik sorduk cnku agrim siddetliydi cok agladim hirpaladim kendmi ole strese girince fazla.. erken doğuma bile sebep cocuga zarari oluyormus kendi kadin dogm doktorumun onayiyla antibiyotik tedavisine basladik dis iltihapim icin.. simdi rahatladm cok sukur.. uyku rahat uyudum dun gece sukur.. internettende arastirdm hamileler icin kullanablcegmz antibiyotiklerde varmis.. ama ben yne terroditteyim hic hamileliginde antibiyotik kullanan varmii bnmm gbi dis agrisi cekipde veya baska bi agri cekipde antibiyotik kullanan varmi. Öğrenmek istiyorm... ??