HlyaHabibezkaya Ceydiii evet ben yaptırdım, 2 li testte risk yüksek çıkmıştı amniyosentezi söyledi doktor birde nifty testini. Eve gelip kan aldılar 5 gün sonrada sonuç elime ukaştı. Sıkıntı yok çıkan testte
Mommy Ceydiii yaptırdım canım ikili test yerine direk o test yapıldı çünkü ikili teste oranla daha kesin sonuçlar verildiği söylendi😊
Ceydiii HlyaHabibezkaya hangi şirkete yaptırdınız kiminle irtibata gectiniz banada yardımcı olursanız cok sevinirim birde ücreti ne kadardı acaba
Ceydiii Mommy bende o sekilde yaptırıcam hangi laboratuvara ve ne kadara yaptırdınız ben istanbulda oturuyorum
HlyaHabibezkaya Ceydiii ben harmony firmasına yaptırdım 1975 tl idi. Ama bi uygulama vardı onu indirip indirim kazandım 200 tl . Uygulamanın adını yazacağım size. Firmada aytuğ bey var çok ilgililer. Evinize kadar gelip kan alıyorlar siz hiç bişey yapmıyorsunuz 5 iş gününde sonuçlarda çıkıyo
AylinIlerKaar İkili test yerine direk bu testi yaptırdık.piyasada değişik adlarla geçiyor.nifty,harmony vs.gibi.bizimkinin adını hatırlayamadım şuan.nakit 2000 tl k.kartı olursa 2160 tl.sonucunu cumartesi alıcaz