Oznurcakir Evet bende uzun zamandır hamile kalamıyorum . 2.5 sene vajinismus belasi sarmıştı beni şükür tedavilerle 1 yıldır atlattım . Ve normal olarak 1 senedir çocuğum olmuyor . Macunu istedim insallah ben ve kullananlara şifa olur 🤲🏻
Islim123 Oznurcakir ben kullandım canım kullandığım ay ve önceki ay kilo vermiştim hangisinden bilmiyorum ama aynı ay gebe kaldım inşallah vesile olur sana da
Bsra1998_ Oznurcakir bende kullandm gectigimiz ay simdi adet gunumu bekliyorum rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin
svmlanne Oznurcakir bende kullandım düzensiz kullandım ama 2.ayımda Ovulasyonda yaparak o ay hamile kaldım clife yararı oldu mu hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Msltms Oznurcakir bende dün kullanmaya başladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim inşallah nasip eder😊🤲🏻
ipeak Ecmelbeyza CANIM SEN KULLANMAYA BAŞLADINMI BENİM HALA GELMEDİ BUGÜN GELİCEK BAŞLICAM HEMEN KULLANMAYA BİRDE BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜNDEN OVÜLASYON TESTİ ALDIM BU AY KENDİM DENİYCEM BAKALIM AÇIKÇASI SÜT MAYDONOZ BUHARINIDA YAPSAMMI DİYORUM BEN ÇOK FAZLA ÜŞÜTÜYORUM VE AĞRILARIM OLUYOR ENFEKSİYON VARDIR GİDER BELKİ BU AY İLAÇSIZ DOĞAL YOLLARDAN DENİYCEM
ipeak Ecmelbeyza benimde bugün geldi ve bugün benim adetimin 4. günü ama yapıcam genede yumurtlamaya kadar
Ecmelbeyza ipeak evet bence de kullan hemen 1 hafta etki gören bile olmuş artık denk mi geldi nolduysa
Ecmelbeyza ipeak ben yumurtlamada koyu çizgi görünce direkt bırakcam macunu daha devam et diyolar ya neden acaba
Ecmelbeyza ipeak benim en çok kafama takılan hormonlar iyi ama tüpe bakmadılar ya kapalıysa 🤦🏻♀️Korktum ya. Ben bide üst solunum yolu enfeksiyonu oldum durmadan Boğaz falan hep yani etkilemiş midir bu macun belki işe yarar 😞yarar mımacaba yaa
ipeak Ecmelbeyza canım ben bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu olurum az su içiyorum ama bana aşılama yapılacaktı ben rahim filmi çektirdim fakat açık çıktı tüpler ama çok afedersin idrarımda koku oluyor böle iltihaplı gibi ben şüpheleniyorum o iltihap spermler ulaşmadan öldürüyormuş bakalım inş iyi gelir bu macun
ipeak Ecmelbeyza bende öle yapıcam macunla birlikte kullanım kılavuzuda geldi ordada yumurtlama olunca hemen bırakın yazıyor