Aydan123 Bsrlmnemr bende 9cu haftasinda bawladi cok kotu zor biwey gunde 5.6 kes kusdugum oldu ne yesem kusuyodum 17 haftamda en son kusdum wimdi 1ici haftamdayim bulantim kusmam yok cok wukur iyiyim wimdi
Aydan123 Bsrlmnemr 18ci haftamdayim wu anda ama arkadawimda hamile 11ci haftasinda onda bulanma kusma falan yok her kesde farkli oluyor
Diloselos Bsrlmnemr benim onceki hamilelegimde bulanmisti dorduncu ayin basina kadar bu hamileligimde hic bulanti yasamadim cok sukur suan 34+2 olduk
Adel001 Bsrlmnemr 21+1 im şimdi , 18kadar bayaa kustum ne yediysem şimdi sadece sabahları mide suyu kusuyorum ondan sonra olmuyor bi daha
Ayfer-melike Bsrlmnemr benim hiç bulantım olmadı ve hiç bir yemekten tiksinmedim ayrıca hiç bir şeye aşermedim
Adel001 Aydan123 he can ona göre Azerbaycanca yazdımda sene😂 yazdıye ne derman sistem bele goşuldu tesir elemedi, dodağım susuzluğdan çatdıyıb ganıyırdı içe bilmirdim😕😔
Aydan123 Adel001 he mende azeriyem burda o qeder turkce yaziramki uje turkce daniwiram 😂 menimde dodagim pis cartdiyire qaniyir yeqin vitamin kalsiyum qalmiyib onandi butun vitamin zad hamisi uwaqa gedir biz sokuluruy 😀
aysenur30 Bsrlmnemr 7+ larda başladı 15 gün hergün istifra ettim sonra gün aşırı olmaya başladı onsan sonda 2 güne bir olarak azaldı benim 12 lerde bitti tamamen 🤗