eylosh96 6+6 hamileyim ve yuzumde sivilce olusuo surekli sinirim bozuldu cevremdekiler kiz bebegin olucak diyorlar sivilceden dolayi hamilelikte yuzunde sivilcelenme olan oldumu ve cinsiyetiniz ne?
Kbra96 eylosh96 hormon değişikliğinden olduğu söylendi benim oğlum olacak hayırlısıyla inşallah 24hafta 4 günlük hamileyim bende de çıkıo tek tük cinsiyetle alakası yok canım
Benhepbeklerim eylosh96 oldu hemde ergenlikte bile olmadı bu kadar bebiğim Erkek Bana da herkes kız demişti ve çok çirkinleştin kesin kız diye
Zozi eylosh96 Aynen cnm. ben de 7.haftamdayım. benim de neredeyse hergun bi sivilcem çıkıyo.ben de çirkinleşmiş hissediyorum🙃
sebos benimde ilk andan itibaren sivilce problemim oldu çirkinleştim hatta oğluşum olucak kız bebek bence anneyi güzelleştiriyo çevremde gördüğüm kadarıyla tabii bunlar koca karı saçması 😂😂😇😇
Babytmr eylosh96 bendede ilk 12-14 haftaya kadar olmuştu çene sırt ve dekolte bölgesinde sivilceler. Sonra geçtiler. Bebeğin cinsiyetiyle alakası varmo bilmem ama bebeğim kız 😊😍🙋♀️