Mink 6060 bende bilmiyorum sonuç kaç günde çıkoyo protein 3+ çıktı bende pazar günü yapıp pazartesi vereceğim daha 5.haftadayım
Ceren92 Mink canim mucize cidden hala su iciyorum dun geceki tek doz antiniyotikte yaradi bide icimin rahat olmasi icin haftaya tekrar verecegim ve suyu hic kesmicem 34+2yim sol kasik agrim var baya sizde var mi bu agri dayanilmaz benim icin dr de bisi demiyor
Mink Ceren92 bende suyu felan baya arttırdım midem bulana bulana içiyorum 5haftalık oldum tuzu kestim nolur nolmaz diye ağrı hissetmiyorum arada bir regl sancısı gibi gidip geliyor sadece
11223344 Değişkenlik gösteriyor enfeksiyondandır benim verdiğim beş tahlilin üçünde çıktı ikisinde çıkmadı 😊 başlarda beni de çok korkuttular psikolojimi bozacak derece ama sakın en güzel zamanlarını bunun korkusu ile geçirme.
Mink 11223344 bilmiyorum valla ilk gebeliğim ve 5haftalığım bundan 15gün önce protein çıkmamıştı sadece enfeksiyon vardı umarım ondan diyorum doktor dediğin gibi tedirgin etti beni eşinde gelsin felan dedi pazartesi için
Mink 6060 bnmkide çıktı canım bugün verdim öğleden sonra çıktı 94 çıktı bi sorun yok dedi doktor bu pazartesi tekrar vericem sen naptın?