Icimdekimucize Kızlar aşırı kasık ağrısı adet olacakmış gibi ve bel ağrısı çekiyorum sizde De böyle oluyor mu birkaç saattir böyle korkuyorum belim ağrımazdı hiç 😢
Obsesifk Icimdekimucize doğum sancısı uyutmazmış ben ona güveniyorum şuan benimde bi kere kasıklarıma bir ağrı girdi uykumdan uyandım düşün tuvalete kalktım biraz yürüdüm geçti artık yalancı sancılar yokluyor sanırım 30. Haftadan önce böyle bişey yoktu şuan 31+4üz
Ebrarazra Icimdekimucize belki inanmayacaksınız ama 31+5 olduk . 2 gündür belim ve kaşık ağrılarından uyuyamıyorum doktora gidecektim kesin Doğum yapıyorum sandım ve hala o sancılar var .🤔🤔
ikizannesi Icimdekimucize 32.haftada benimde bir anda bel ağrısı ve kasık ağrısı oluştu. Sabaha kadar uyuyamadim. Sabah doktora gittiğimde sancim bayağı yüksek çıktı neyseki ilaçlar la biraz durdular. Ama ne zamana kadar bilemiyoruz 😐😐
Sebla55 Icimdekimucize bilmemkı simdi sende yAzınca acaba bu haftada normalmı dedım bızden baska varmı acaba aynı sıkayetı olan
Sebla55 Anlamadım bobreklerımmı belımmı agrıyo enfeksıyonmu oldm o mu yapıyo bılemedım dünden beri doktoru aradım oda sizin hep bıyerınız agrıyo kultur yaptm bıse cıkmadı dedi onada ayrı sinir oldm
Kardelen Benimde öyle bel ve karnım ağrıyor bugün 29 haftadayız 🙁 evham yapıyorum daha çok ağrıtıyorum sanırım ya dün doktordaydık daha bi sıkıntı yoktu 🙁
BaharYlmaz Bende 32+4 üm ayni şikayetler var bebeğim gazla aşağıda imiş büyük ihtimal kemiklere olan bası arttı kafa da aşağıda 👇
Icimdekimucize Ebrarazra olabilir aslında belki ondandır bu zamana kadar doğurmadıysak bişey olmaz herhalde normal demek ki
Icimdekimucize Ebrarazra içini ferah tut canım olsun sağlıkla gelsin inşallah kaç kiloydu en son o sancıların Doğum sancısıymış nedenmiş 🤔