Bernakres Merhaba kızımla 34 haftalık olduk dün doktor randevumuz vardı boynuna kordon dolanmıştı 😔Doktor suanlık bir sorun olmayacağını söylese de dünden beri moralim çok bozuldu.Aynı durumu yaşayanlar var mı?Kordonundan kendisi kurtulabiliyor mu?
Deniz__ Bernakres bende 32 haftalık hamileyim banada kordon dolandı ama şuan sıkıntı yok bir kere dolanmış ,ben 6 kere dolananı gördüm normal doğum yaptırdım dedi
Canan9627 Bernakres hep sol tarafına yat canım sol tarafına dönüp uyu dolansada soluna yattıgın zaman acılıyormus geri öyle demsti doktorum
Bernakres Deniz__ inşallah benimde düzelir.İnsan o kadar tedirgin oluyor ki.Yarın yine gideceğim inşallah düzelmiş olur.
Eminapasali Kordon dolansa bile bebek nefes alabiliyormuş plasentadan bununla ilgili videolar izlemiştim bende 5 6 defa dolanan var
Bernakres Eminapasali doktorda çok rahat söyledi tedirgin olma sadece daha kontrollü olalım dedi ama hareketini hissetmesem kötü şeyler hissediyorum :(
Aslhntugra Bernakres canim kendini hic uzme benimde hep dolaniyo aciliyo ilk ogrendigimde iki tur dolaliydi sonra cikarmis simdi 40. Haftadayiz bi tur halen dolali bebegin kan akisi olduktan sonra bise olmuyomus bende ilk 22. Haftada ogrenmistim iki tur dolanmis diye uzulmustm doktor bise olmaz her bebek dolar acar icerde hareket ettigi icin surekli dolanabiliyo demisti uzme kendini
Bernakres Aslhntugra dün doktorda çok rahat söyledi ama ben çok tedirgin oldum.İnsanın aklına sürekli kötü şeyler geliyor.İnşallah sağlıkla atlatırız 🤲🏻
Haticemre21 Bernakres cnm bana da 34 de doktorm oyle dedi 1 kat dolanms dı hareketlerini takip et dedi. 35 de gttm kordon görünmüyor bi sıkıntı yok dedi bende cok tedirgin olmustum 🙏🙄
Kuskus Bende 33. Haftalık hamileyim iki tur dolanmış dua edelim ki üçüncü tur olmasın yoksa sezeryan olursun demişti doktor bende devamlı dua ediyorum elimden bişey gelmiyor maalesef
Aslhntugra Bernakres allahin izniyle bise olmaz canim zaten aylik kontrol oluyo bebegin gelisimi hareketi falan iyi olduktan sonra korkma
Prensesinannesi_ Bernakres bende şuan 34 haftalık hamileyim 28 haftalıkken 2 kat kordon vardı boynunda hala duruyor çıkarmamış doktorum günlük hareketlerini saymamı söyledi eğer hiç hareket etmezse gel mutlaka dedi çok normal kendini üzme stres yapma kendileri kolay kolay kurtulmuyorlar büyüdükleri için içini ferah tut allahın izniyle hiçbişey olmasın bebeklerimize 🙏🏻💜
Bernakres Prensesinannesi_ Banada aynı şekilde söyledi ama dünden beri hareket etmediği zaman hemen panik yapıyorum :(