Merhaba arkadaşlar öncelikle geçen hafta 39 haftaya girdiğimden beri kızımın ne zaman ve nasıl geleceğini merak ediyorrdum ne sancı ne de bi işaret yoktu ta ki 5 Şubat sabah 4 45 e kadar... öncesinde Cumartesi doktor kontrolüne gittiğimde aşağıdan hiç muayene etmedi doktorum nst de düzensiz sancılarım çıktı bekleyelim 40. Haftaya girince bi işaret olmazsa o zaman müdahale ederiz suni sancıyla deneriz dedi. Ama ben bu kadar cesaretli değilim bunu yapamayacağımı düşünmeye başladım . Çarsamba sabahı bi adet sancısı gibi sancı geldi yatakta dönünce suyum boşaldı hemen eşimi kaldırdım duşa girdim eşyalarımı hazırladık annem bende onu uyandırdık. Daha sonrasında yola çıktık biz Silivri de oturuyoruz hastane Bakırköy neyse saat tam 8 de hastanedeydik eşim doktoruma haber verdiği için hastanedeydi bizi bekliyordu. Beni sancı odasına aldı ve bi muayene etti 8 cm açıklık herkes şokta 1 saate doğurursun dedi ve ben bir daha şok annem eşim falan... daha sonrasında ıkınmalar hareketler falan ebe de muhteşem di çok ilgilendi. Sancılar dayanılmaz olmustu saat 10 15 te ağlayarak doğuma girdim ve 10 43 te prensesim gelmişti biraz dikişim var doğum günü biraz zor yürüyordum bgn daha iyiiym ama gene sancım var.. hastaneye gidene kadar 8 cm de acı hissetmedim kızlar doktor muayene ettikten sonra ağrım oldu çok fazla. Herkese böle doğumlar nasip ederim rabbim tüm hamileleri lohusaları ve minicik bebelerimizi korusun. Dualarım sizinle