Suzan_arslan Baloglum93 ben tam tersi biliyorum canım Yani biz 2 kız ,2 erkek kardeşiz.annem oğlanlarda belden vurmuştu der.ki kayınvalidemin 4 oglu var o da aynı şeyi söylüyor. Belki de kişiden kişiye değişiyordur bilmiyirum tabi.
Baloglum93 sonsuzmasalim benimki de erkek de kasıklarımda dünden beri çok ağrı var dk tuttum 43 dk da bir giriyo ondan sordum
sonsuzmasalim Baloglum93 baya uzun aralıklarla geliyormuş dakikayı devam tutup takip et umarım sağlıkla kavuşursun oğluna🥰 cinsiyet ile alakalı bir şey değildir herkes de farklıdır ve herkes sancıyı farklı hisseder🙏🏽
Mervettas Suzan_arslan annem de aynısını söylüyor 3 kız 1 erkek kardeşiz biz de kızlarda kasıklardan başlamış hep hatta ben de o dönemde ultrason yok tabi babaannem hep erkek demiş anneme sonra kasiktan vurunca yürü yürü kızın olacak diye aşağılayarak hastaneye göndermiş annemi 🤣
Gnl123 Baloglum93 Aksi oluyor canim,erkekden belden vurur,kızda kasıklardan.Yani benimde ilk doğumum olucak,doğum yapanlar hep öyle soyluyor,ondan biliyorum.