Bestte9989 rabiaa_ 39+6 cumartesi son günüm açıklık olmazsa sezeryan olcak son gün oldu oldu olmadı yapacak bişey yok artık denemediğim şey kalmadı nerdeyse
rabiaa_ Bestte9989 Valla siz elinizden geleni yapmışsınız bundan sonrası Allahin takdiri Kac kilo bebeginiz iri degilse belki 41 beklenebilir
Bestte9989 rabiaa_ 3.650 Gr geldi pazartesiyi bekleyelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum zaten dolduriyo gününü kilosu arttıkça daha zor olcak gibi ama artık tek bildiğim beklemek istemiyorum ne olcaksa olsun iyice strese giriyorum
rabiaa_ Bestte9989 kilosu haftasiyla normal geldi bana ama tabi 41 haftada 4 kilo felan olur haklisiniz ben olsam bende beklemek istemezdim hakkinizda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah 🤲💜
Rukiyegelgel rabiaa_ ben tam 35 haftada doğum yaptım prematüre annesi olmak gerçekten zor çünkü emmeyi bile son ayda öğreniyorlar prematüre olunca en fazla emzirme yönünden dorluk çekersin bence kendisi gelmediği sürece sen herhangi bişey yapma
rabiaa_ Rukiyegelgel Cok gecmis olsun 35 de erken tabide benim gonlumden geçen 38 haftada dogum yapmak 😊