YagmurZ Benim de hic bir belirti yoktu sadece reglim duzenli gelmesine ragmen gecikmisti ve regl olucakmisim gibi agri vardi meger hamileymisim hem de 5 haftalik :)
Karacaesra11 Bellazarea gercektenmiii ayy çok mutluyummmm. 🙈🙈🙈 Içim kıpır kıpır, teşekkür ederim sanada yardımcı oldun 😊😊😊😊
Bellazarea Karacaesra11 Rica ederim çok merak ediyodum bende 😊 Benimde aynı böyle çıkmıştı 4 haftalıktı 😊
DuhaninAnnesi Jrhemki gecikmeler sanırım hamileliğin habercisi 🥰 benimde ilk ay 12 ikinci ay 6 gün gecikti geçen ayda olmam gerekenden iki gün erken oldum. Ama bu ay bugün 14.gün hâlâ yok 🤦🏻♀️ inşallah benimde geç döllenme fiandir
ayminaninannesi DuhaninAnnesi canım ınşallah seni takip ediyorum bnde kan sonucunda beni de etiketle olurmu 😊 benimde 4.gün gecikmem testler ngatf cıktı fakat biraz önce akıntıyla birlikte minik bir kan gördüm umarım yerleşme kanamasidir adet mi oluyorum yerleşme kanamasını bende ayırt edemedim
DuhaninAnnesi ayminaninannesi adetse devamı gelir canım dökülür ama diğeriyse biliyosun leke şeklinde olurmuş o inşallah hamileyizdir ya bakalım. Herkesin idrar testinde çıkmıyormuş ki en iyisi Kan testi haberdar ederim 😊